cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

stalno prebivališče

clock-img

10.08.2005, 15:52

clock-img

drejci

pencil-img

176

Mene pa zanima po kom se za novorojenčka določi stalno prebivališče? Namreč jaz imam stalno bivališče v MB (začasnega nimam), partner pa v LJ...živim pri njemu v LJ in tudi rodila bom v LJ. Kje bo torej stalno prebivališče naše pikice?

Hvala,
lp

clock-img

10.08.2005, 18:31

clock-img

Anonimen

Če vem prav, potem bo tako, kot bosta vidva rekla. Saj zase tudi sama poveš, kje imaš bivališče, če se greš prijavit na upravno enoto, ti ne določijo oni tam.

clock-img

10.08.2005, 19:48

clock-img

Petra P.

pencil-img

336

kakor bosta hotela. ni važno, kje se otrok rodi.

sama sem v podobnem položaju kot vidva in bi opozorila na nekaj. namreč - jaz za svojega otroka na UE Ljubljana ne morem dati delati nobenega dokumenta (imam namreč bivališče v MB). tam itak ne morem nič dat delat za otroka, ki ima stalno bivališče v LJ! Tudi dvigniti ne morem dokumenta jaz (ne na pošti ne na UE). Le moj lahko štima vse stvari. počutim se, kakor da jaz ne bi imela s svojim otrokom nič!

clock-img

11.08.2005, 07:29

clock-img

puncica

pencil-img

9847

tam kjer se bosta odločila s partnerjem, ali pri tebi ali pri partnerju. mi živimo 50 m stran od moževega stalnega bivališča in 110 km od mojga na začasnem in itak da ima Janja moževega, ker je bližje in bol komot. Začasnega pa otrok baje ne more imet.:zmeden2:

clock-img

18.08.2005, 09:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem