cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ss v prvi nosečnosti

clock-img

13.02.2008, 11:32

clock-img

malko

pencil-img

12

hoj.jaz nimam še nič otrok,par dni nazaj pa sem imela splav. z veliko puncami sem se pogovarjala in imajo že vse vsaj po enega otroka. kakšne možnosti imam da zanosim v drugo in res rodim otročka preden gre spet kaj narobe in bi bil potreben še en splav? ali ima to kakšno vezo če nimam še nobenega otroka.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 10.3.2008 11:45:47 >

clock-img

13.02.2008, 11:35

clock-img

Anonimen

in zakaj bi šlo kaj narobe. mati narava naredi svoje,očitno z otrokom ni bilo vse ok.nima nobene veze ker še  nimaš otrok.
in ne meni se za prijateljice.ko bo tvoj čas ga bosta že naredila in ti boš donosila

clock-img

13.02.2008, 12:37

clock-img

lindy

pencil-img

937

Tudi sama sem imela najprej en splav, potem pa sem zanosila po treh mesecih in sedaj sem v 4 mesecu nosečnosti!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

clock-img

13.02.2008, 15:04

clock-img

Hans

pencil-img

501

Pri prvem ss pa še ne smeš obupati, nam je uspelo v četrto, tudi vam bo enkrat. le pridno user posted image .

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

13.02.2008, 20:23

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

septembra sem imela splav zdaj sem pa user posted image  tako da boš mela user posted image  boš videla...am pač ni blo dano takoj...user posted image

clock-img

09.03.2008, 22:07

clock-img

SIBI

pencil-img

177

Ne se preveč sekirat, čeprav vem, da je to lahko reči in veliko težje storiti. Meni se je podrl svet, ko sem izgubila svojega pikeca. V drugo pa sem zanosila takoj in imamo sedaj zdravega 15 mesečnega faloteka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem