cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

srečanje LJ. nedonošenčkov

clock-img

21.02.2008, 09:09

clock-img

pergerca

pencil-img

30

Živjo!user posted image
Mene pa samo zanima,če katera ve kdaj in kje je letos srečanje ljubljanskih nedonošenčkov? Z mamicami s katerimi smo bile v bolnici skupaj,bi rade šle,pa nobena ne ve,kdaj jeuser posted image !

clock-img

21.02.2008, 09:35

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Misliš tradicionalno srečanje nedonošenčkov v Mostecu?

Nekje v spominu imam prvo soboto v juniju....user posted image  

clock-img

21.02.2008, 09:52

clock-img

pergerca

pencil-img

30

Ja to jauser posted image !Hvalauser posted image !

clock-img

21.02.2008, 19:08

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Sam ,pridemo tudi iz primorskega??????

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

21.02.2008, 19:14

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

To srečanje je menda namenjeno vsem slovenskim nedonošenčkom, ne user posted image

clock-img

22.02.2008, 10:09

clock-img

pergerca

pencil-img

30

Ja mislim da je za vse ja,samo nisem bila sigurna,zato sem napisala LJ. Čimveč user posted image  skupaj temboljše bo,da mamic ne omejam aneuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

10.03.2008, 20:16

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Kopirano iz www.nedonosencek.net

"Letošnje SREČANJE V MOSTECU ("piknik") bo v soboto, 31. maja - kot vedno se bomo srečali že dopoldne in se v prijetni družbi zabavali in veselili uspehov naših (in vaših) malčkov do kasnega popoldneva."

< Sporočilo je popravil Noseckica -- 10.3.2008 20:21:38 >

clock-img

11.03.2008, 09:24

clock-img

Davana

pencil-img

154

Mi bomo šli user posted image

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

clock-img

11.03.2008, 13:07

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Mi tudi. user posted image

clock-img

11.03.2008, 20:30

clock-img

karmyka

pencil-img

250

O škoda mi pa ne bomo mogli takrat gre naš ati takrat ravno na teren za en mesec.user posted image user posted image

clock-img

11.03.2008, 21:59

clock-img

bibyzan

pencil-img

296

Mi bomo definitivno tam!!Da vidim mal ekipo, ki je skrbela za našo malo čveko!!user posted image

clock-img

11.03.2008, 22:46

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Mene pa zanima (bolj natančno) kje bo ta piknik v Mostecu?

clock-img

12.03.2008, 06:34

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

V Mostecu. Nimaš kej zgrešit,ker je zmeraj velik ljudi. Mi pridemo. Smo bili lani prvič,predlani smo bili še premičkeni. Sam letos gremo za cel dan,ker lani smo veliko zamudili.

clock-img

12.03.2008, 11:06

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: anajmad
V Mostecu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anajmad
Nimaš kej zgrešit,ker je zmeraj velik ljudi.

O.K., bomo že našli eno gručo ljudi, vozičkov,.....

clock-img

12.03.2008, 11:47

clock-img

emaa

pencil-img

7450

ne skrbi do brunarice se brez problema najde, itak so table, pa vsi grejo v isto smer. 

clock-img

12.03.2008, 12:11

clock-img

najci

pencil-img

161

Ja, tudi mi pridemo in komaj čakamo!!! Lani je bilo enkratno! Vidiš vse sestre in zdravnike... Sploh smo z Vesno najbolj uživale ob Omarju - upam, da letos tudi pride...  Najboljši del pa je bil to, da smo mamice čvekale, čvekale in čvekale kot navite!!! Tam smo bili skoraj 6 ur, pa sploh ne vem, kdaj je minilo!

Naš zakladek se je rodil 4 mesece prezgodaj, zdaj pa nas vsak dan znova razveseljuje s svojimi nasmeški.
http://picasaweb.google.com/nadja.pogacar/Vesna

clock-img

12.03.2008, 15:15

clock-img

pergerca

pencil-img

30

No upam da bo fajnuser posted image . Kaj pa če je dež?Sklepam da je srečanje na prostem ane?

clock-img

12.03.2008, 15:34

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: najci
Najboljši del pa je bil to, da smo mamice čvekale, čvekale in čvekale kot navite!!! Tam smo bili skoraj 6 ur, pa sploh ne vem, kdaj je minilo!

Tega se tudi jaz veselim! user posted image  

Pa da srečam soklepetulje iz foruma. user posted image

clock-img

12.03.2008, 19:56

clock-img

najci

pencil-img

161

IZVIRNO SPOROČILO: pergerca

Kaj pa če je dež?Sklepam da je srečanje na prostem ane?

Ja, srečanje je na velikem piknik prostoru v Mostecu. Dež pa naj ne bi bil problem, ker organizatorji poskrbijo za to, da ga ni... user posted image  ... malo heca... no, v resnici postavijo veliko ogromnih šotorov, da se lahko skrijemo pred dežjem. Lani ga je tudi dež nekaj sračkal in je padalo celo dopoldne, ampak je ob 12h, ko se je piknik začel, nehalo in je bilo super! Ja, če bi deževalo, bi bilo pa kar zoprno, ker vsa ta gneča staršev, otrok in predvsem vozičkov tudi ne more biti pod šotori user posted image .  Mi smo bili z družbo ves čas izven šotorov.
Sonce bo, sonce user posted image !!!!!

Naš zakladek se je rodil 4 mesece prezgodaj, zdaj pa nas vsak dan znova razveseljuje s svojimi nasmeški.
http://picasaweb.google.com/nadja.pogacar/Vesna

clock-img

13.03.2008, 22:18

clock-img

labrilabri

pencil-img

11

Tudi jaz se veselim srečanja nedonošenčkov, upam da bomo zdravi in da pridemo. Komaj čakam da srečamo cimre z intenzivne.

A je morda na forumu kakšna mama, ki je preživljala lanske poletne mesece z malčkom na intenzivni. Mi smo bili tam junija, julija in avgusta.

clock-img

14.03.2008, 21:10

clock-img

Nenya

pencil-img

887

A je morda na forumu kakšna mama, ki je preživljala lanske poletne mesece z malčkom na intenzivni. Mi smo bili tam junija, julija in avgusta.

Midve z mojo Brino sva bili julija 2007 'gostji' EINT v Ljubljani.

Se veselim srečanja, če bomo le lahko pridemo

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

clock-img

14.03.2008, 23:35

clock-img

minabo

pencil-img

100

Mi tudi pridemo in se že veselim.
Anajmad, mogoče se celo srečamo? Mi smo lani bili, ampak samo za kratek čas, ker je moj bolj tako za take stvari. Najbolje, da prideva z Mihom kar samauser posted image

clock-img

15.03.2008, 09:05

clock-img

gt

pencil-img

173

Nas pet tudi pride ;)

clock-img

15.03.2008, 13:48

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Mi bomo tudi tam. Pa če prekle padajo dol gremo!
Lani me je sestrična iz LJ klicala, da je čist črno, da fuuul dežuje... Skratka, ob 12h smo se odločili, da ne gremo. Potem pa slišim zvečer, da je že v štartu piknika nehalo deževat, skratka, da je bilo super. Sem se skoraj požrla od jeze. user posted image

Letos se torej sigurno vidimo. Bi bilo pa fino, da se mal zmenimo, ob kateri uri bomo tam, ker tole kar celo popoldne traja, pa se zna zgodit, da se sploh ne srečamo. To bi bilo pa škoda, a ne?

clock-img

15.03.2008, 21:16

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Najbolje ,da sms pošlješ,pa se bova že našli. Zelo rada bi te videla in tamalčkenga tudi. No,pa dedca tudi,da ne bo kakšne zamere.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem