cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

srbečica v ušesih

clock-img

10.11.2007, 19:51

clock-img

Divja vijolica

pencil-img

293

Zanima me, če je katera imela težave z ušesi po porodu? Jaz imam namreč od prvega poroda pred 3 leti, hudo srbečico v ušesih, ki se je zgleda ne da zdraviti.  Pred porodom nisem imela nikoli nikakršnih težav z ušesi, ali s kožo v njih, zato me zanima če je to povezano  z nosečnostjo /porodom? Sumim da je.user posted image
lp

clock-img

10.11.2007, 20:54

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

ne bi rekla, jaz imam kronično vnetje sluhovodov in si moram redno mazat sluhovode s kremo Locasalen. Vkolikor si jih ne namažem tri dni, me srbijo ušesa za znoret user posted image .
Večkrat pa sem imela tudi huda vnetja (sluhovodov). Pejdi k zdravniku.

clock-img

10.11.2007, 21:03

clock-img

Divja vijolica

pencil-img

293

Ja saj sem bila. 3 krat tudi pri ušesnem zdravniku. Pa pravijo, da je suha koža. Mažem pa se trenutno skoraj vsak dan s kremo Advantan, drugače me srbi za znoret.  Ali se je to tebi začelo po porodu? Res ne vem kaj narediti, ali se tega res ne da odpraviti, jaz se res nebi mazala celo življenje s kremo po ušesih. user posted image

clock-img

10.11.2007, 21:19

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

meni se je začelo že pred mnogimi leti, ko sem imela vnetje srednjega ušesa, pa so mi spirali uho v ZD z navadno vodo iz pipe. Takrat sem dobila multi bakteriozno in glivično vnetje. No jaz si jih bom mazala celo življenje, na žalost, vsakih par let pa fašem še hudo vnetje sluhovodov. Vnetja so tako huda, da imam že na enem ušesu slabši sluh user posted image .

clock-img

10.11.2007, 21:23

clock-img

Divja vijolica

pencil-img

293

o joj, res mi je žal. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem