cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sramežljiv otrok in telovadba v novem okolju

clock-img

17.09.2013, 13:43

clock-img

solis

pencil-img

152

Pozdravljene,

moja 5 letna hči je sramežljiva in rabi nekaj časa, da se navadi na novo okolje in nove ljudi. Vpisala sem jo na telovadbo, kjer ne bo poznala nobenega otroka.

Pripovedujem ji, kam sem jo vpisala in kako bo tam fino in zaenkrat sprejema to z navdušenjem. Me pa skrivoma skrbi, kako bo, ko bo dejansko treba iti.

Zanimajo me vaše izkušnje (da se že vnaprej po ne potrebnem ne sekiram user posted image )

< Sporočilo je popravil solis -- 17.9.2013 13:44:10 >

clock-img

20.09.2013, 09:09

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Daj ji čas. Sramežljivost ni vedno samo sram. Je tudi previdnost, kar tudi ni slabo.

clock-img

20.09.2013, 09:15

clock-img

tashq

pencil-img

739

mogoče je tebe preveč strah...?kot je nas, starše, (večinoma) strah prvi dan vrtca, otroci pa se nalezejo tega našega strahu. še naprej se z navdušenjem pogovarjajta o telovadbi in predvsem BREZ SKRBI prvič v telovadnico. če bo tebe strah, bo tudi tvojo hčerko!če bo pa slučajno prišlo do problemov, jih bosta pa takrat reševali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem