cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

srček ne bije vec

clock-img

26.01.2010, 08:16

clock-img

orhideja777

pencil-img

2

pozdravljeni,tudi jaz sem ena izmed tistih nesrečnic,ko je otroku  nehal biti srček in sicer v 10 tednu.Na srečo mi na abrazijo ni bilo potrebno ker je šlo pa naravni poti.Sicer je še gin. po ultrazvoku videla,da še ni vse šlo ven zato sem dobila injekcijo Methergina ki mi  je pomagal,da se je ščistilo še ostalo.Zanima pa me,ker sem Rh negativna ali je tudi v tem primeru potrebno  dobiti injekcijo.Kolikor se spomnim sej dobila med prvima dvema nosečnostima vsakič po eno v 28.tednu.Hvala za odgovor.

clock-img

26.01.2010, 08:37

clock-img

mala

pencil-img

913

Pomoje bi mogla dobiti injekcijo, tudi meni so jo dali po abraziji. Je pa res, da so mojo kri poslali najprej na transfuzijski oddelek in po izvidu videli, da bo potrebna injekcija. Najbolj, da se pogovoriš z ginekologinjo.

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

clock-img

26.01.2010, 14:12

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz sem jo dobila po vseh treh ss (8, 9 in 10 tednov). Po moje bi ti jo skoraj morali dati, čeprav do 10. tedna menda ni zelo nujno. 

clock-img

26.01.2010, 15:28

clock-img

seya

pencil-img

69

Tudi jaz sem jo po svojem Ss dobila (9. teden).
Sicer sem imela abrazijo - morda je tu tista razlika... Svetujem, da pokličeš G - če tega še nisi storila, in se pozanimaš.

clock-img

26.01.2010, 20:31

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ne vem, če je razlika v tem - jaz sem imela dvakrat abrazijo, enkrat pa ne, in sem vsakič dobila rezonativ. Čisto možno, da so enostavno pozabili. Tako kot so pri meni po zadnjem porodu pozabili preveriti rH faktor pri otroku in sem jih morala spomniti, da sem negativna (če bi bil otrok pozitiven, bi morala dobiti injekcijo).

clock-img

27.01.2010, 12:06

clock-img

orhideja777

pencil-img

2

hvala za odgovore že poklicala in dobila injekcijo, čeprav naj nebi bila nujna, ker sta obe hčeri Rh negativni in ni nobenega tveganja zame, v naslednji nosečnosti jo vsekakor  dobim, ko bom zopet noseča v 28.tednu

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem