cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spremembe...

clock-img

08.11.2007, 07:49

clock-img

miškot

pencil-img

124

Sem 3 mesece po porodu in sem že dobila prvo menstruacijo. Ob naslednji dobim Mireno.Me pa zanima kakšne izkušnje imate glede delovanja na kožo in lase. A je kej podobno kot pri tabletkah? Že en mesec namreč opažam velike spremembe: lasje se mi tko mastijo, da si jih bi lahko umivala vsk dan 2x, se cepijo in po obrazu sem vsa pikasta in mozoljasta. Celo nosečnost sem imela krasno kožo in lase, zdaj pri 28-ih pa izgledam kot pubertetnica.

clock-img

08.11.2007, 07:58

clock-img

aluš

pencil-img

704

Ja, to so hormoni. Očitno so ti zdaj podivjali, ker za nosečnost je značilno, da dobro delujejo na kožo, lase in nohte. Jaz sem bila do 26 leta mozoljasta, ko sem zanosila, se m i je stanje popravilo, v desetih letih se mi je naredilo mogoče pet mozoljev. V glavnem super. Nohte imam že skozi kar OK, lase pa mastne že odkar vem da živim, se nočejo popravit.

Kako pa vpliva Mirena pa ne vem. dajte napisat mene tudi zanima, sedaj imam Diane 35 (zaradi poraščenosti, ne kože), PA SEM RAZMIŠLJALA, DA BI MENJALA ZA mIRENO. uPS, no sem že tiho.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem