cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sprememba mleka..

clock-img

22.06.2008, 08:26

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

mojo pikico dojim že osem mesecev in sem sedaj šele po osmih mesecih dobila prvo M po porodu.No in tisti dan ko sem dobila M je moja pikica zvečer bruhala in tko skoraj vsakič po dojenju..naslednji dan je imela vročino in še drisko..bala sem se da je rotavirus in jo peljala k zdravniku..dal jo je v laboratorij,ji vzel bris..toda ni opazil nič posebnega,za vsak slučaj pa mi je napisal napotnico za v bolnišnico,če bi še bruhala..no zvečer pol ni več bruhala,je pa potem zjutraj ko je vstala-ponoči sva se malo dojile..čez dan je bilo potem vse v redu,zvečer pa spet,ker je dudlala..tko da razmišlam da se je verjetno spremenilo mleko,ker po drugi hrani ne bruha in je vse v redu,tud vročine nima več..mislite da je to možno?prvorojenko sem dojila 18mesecev in tudi šele pri 11ih mesecih dobila prvič M,a ni bilo nobenega problema..

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

22.06.2008, 08:32

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

po prvem porodu dobila M po dveh mesecih. V drugo po 4 mesecih od poroda.  Obakrat mi je pred in med M zmanjkovalo mleka. Otrok je bil oz. je nemiren vse dni.  Nekaj je na tem, da je spremenjeno mleko.

clock-img

22.06.2008, 15:12

clock-img

ursi84

pencil-img

484

TONČI:  in kaj si naredila,da je bilo potem spet mleka?

Namreč jst sem tudi dobila user posted image in se mi tamali full krega pri dojenju. Se priklopi, 2x potegne in se odmakne in tako naprej. Ko pa mu začne bolj tečt je pa bolje. Opažam pa tudi, da imam občutno bolj prazne dojke

Hvala


_____________________________

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem