cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spontani splav

clock-img

24.05.2006, 11:09

clock-img

lencika27

pencil-img

16

Živjo. Sem v petem mesecu nosečnosti, pa imam zdaj že 2 dni(ne po cel dan) rjav izcedek. Zanima me, če temu grozi spontani splav ali tudi ne. Ali naj se zaradi tega obremenjujem ali ne? Kakšne so vaše izkušnje? Ali je imela katera v zgodnji nosečnosti podobne težave in je kljub temu vse ok?

Nujno prosim za odgovor, ker se mi bo zmešalo od skrbi.

clock-img

24.05.2006, 11:15

clock-img

Jana4

pencil-img

135

Vem, da se dogajajo kratkotrajne krvavitve med nosečnostjo, vendar se bi o tem posvetovala z ginekologom. Lahko ni nič lahko marsikaj.
Po mojih izkušnjah se je vedno kakršna koli krvatvitev  med nosečnostjo slabo končalauser posted image , prijateljica pa je velikokrat zakrvavela med nosečnostjo po dva dni pa ni bilo nič narobeuser posted image .
Ampak pojdi raje do ginekologa.

You're Unique, Just Like Everyone Else....

clock-img

24.05.2006, 11:16

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Pojdi h ginekologu in to takoj. Noben rjav ali krvav izcedek v nosečnosti ni normalen. In nihče tukaj ti ne more zagotoviti, da bo vse v redu, ker nobena nosečnost ni enaka drugi. Najbolj te bo pomiril ctg z utripom srčka.

clock-img

24.05.2006, 13:52

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

Nujno, takoj do ginekologa..če pa njega ne dobiš, pejt pa kr na urgenco....!!!!!
Laufaj!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

clock-img

25.05.2006, 20:12

clock-img

MIASE

pencil-img

37

Hej! Res, da imam jaz slabe izkušnje z rjavim izcedkom( spontani splav) ti priporočam, da se čimmanj sekiraj in če se le da čimveč počivaj. Kajti stres pravtako vpliva na plodek. Poznam veliko deklet, ki so med nosečnostjo krvavele pa je bilo vse uredu. V kolikor ti izcedek ne izgine ali , če se ti pojavi krvavitev pa takoj k ginekologu. Vsekakor pa takoj dol iz foruma - spontani splavi, saj te bo samo še bolj zmedlo in prestrašilo, raje si preberi kaj bolj veselega. Želim ti vso srečo in čimlepšo nosečnost 

clock-img

04.06.2006, 14:47

clock-img

buča

pencil-img

825

jaz sem imela rjav izcedek,šla na dežurno,pa so me domov poslali...ni blo nič narobe,sedaj je moja bejba že 3 leta stara,takrat pa sem se tkooo bala zanjo...kr korajžno..user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem