cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spontani splav

clock-img

12.05.2005, 08:57

clock-img

karmy

pencil-img

2530

mam neko vprašanje.. upam da boste lahko odgovorile nanj, čeprav verjamem da je za nekatere zelo boleče... :( uglavnem mene zanima kako pravzaprav zgleda ss, v zgodnjem stanju, to pomeni, zarodek star okol 3 tedne.. kako to zgleda?

pred 2 mesecema sem pozabila vzet en dan KT, in druge zaščite nisva imela, potem je še pred menstro, več k en tedn, nekakšen krvav izcedek..nekakšne oblike... :zmeden2: ki je minil v 2 dneh... :zmeden: in potem mela normalno menstro k sm končala KT ...

clock-img

12.05.2005, 09:17

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Kot bolj močna m.vmes koščki tkiva.

clock-img

12.05.2005, 10:11

clock-img

emaa

pencil-img

7450

ročno tako, pri meni je bla še boleča, kar ponavadi ni, sem bla 5. tednov noseča (lih v 6. sem šla)

clock-img

12.05.2005, 10:26

clock-img

karmy

pencil-img

2530

ooo sranje... :ups::ups: a je možn da ti KT sprožijo splav? :ups:

clock-img

12.05.2005, 10:53

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

No to po moje ne,ker če jih jemlješ naj bi ne bila noseča,razen,če se zaščitiš ko še ne veš ,da si noseča,je pa konc koncev vse mogoče.

clock-img

12.05.2005, 12:28

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

meni se je to najbrž enkrat zgodilo, ta mini ss... Ko bi morala dobiti M, sem se sredi noči zbudila od slabosti in bolečine. Odvlekla sem se na stranišče, kjer sem padla v nezavest in začela blazno krvavet. Ko me je moj dragi našel na tleh, ga je skoraj kap! Potem me je spravil k sebi, da sem se uštimala, me nesel v posteljo in mi skuhal čaj. Po kakšne pol ure so bolečine in slabost minile, iz mene je pa kar letelo - kri, sluz, kosi - tudi to se je do drugega dne pomirilo. Potem sem dostikrat o tem razmišljala in druge razlage nimam kot da je bilo to to, ker drugače nimam težavnih M... Po mojem je pri tebi do krvavitve prišlo ker si pozabila vzeti tabletke...

clock-img

12.05.2005, 14:02

clock-img

karmy

pencil-img

2530

jzt sm tud prej pozabila kak dan vzet tabletko ampak nism krvavela nikol.. to se je zgodilo prvič da sm krvavela več k en tedn pred menstro odkadar jem tabletke.. in to je od 16 leta naprej..ok sm nehala k sm bla noseča but thats not important.. glavno je to da še nikol nism krvavela 2 tedna predn sm nehala jemat tabletke... zato mi ni nič jasn... :zmeden:

clock-img

12.05.2005, 14:18

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Mogoče kakšne hormonske spremembe - mlada si še, meni je zdaj tudi začelo dogajat svašta, pa jih imam malce več kot ti... Po 25. se mi zdi da se kar nekaj spreminja...

clock-img

12.05.2005, 14:28

clock-img

karmy

pencil-img

2530

3 leta po porodu? hmmm... zdaj že 2 leti po porodu jemljem tabletke in se je zdaj prvič to zgodilo... :zmeden:

clock-img

12.05.2005, 14:32

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

:zmeden2: ne vem, jaz sem tabletke jemala samo 3 leta pred petimi leti, pa se ne spomnim če se mi je tole kdaj zgodilo. SS bi bil po mojem bolj intenziven... Najbolje, da pokličeš G in jo povprašaš...

clock-img

13.05.2005, 17:00

clock-img

kimi

pencil-img

3836

možno je da ti KT povzročijo splav...drugače pa če imaš splav boli in se komaj premikaš mene je 2 dni tako bolelo ali 1 dan:zmeden:

clock-img

17.05.2005, 13:18

clock-img

karmy

pencil-img

2530

jzt sm se fulll bedn počutla...da bi najrajš bruhala...

clock-img

20.05.2005, 11:33

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Punce ni nujno da vas boli če imate ss. Jaz sploh nič nisem čutila in tudi krvavela nisem, tako, da sploh ne vem v katerem tednu sem splavila. Je ga G videla na prvem pregledu, da je premajhno, ko sem bila v 9 t.

clock-img

20.05.2005, 11:37

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Tudi mene ni čisto nič bolelo. Krvavela sem že en teden, potem pa sem nekega večera začutila rahlo ščemenje in sem takoj vedela, da nekaj ni vredu - pol se je pa kar ulilo.

clock-img

02.06.2005, 09:20

clock-img

karmy

pencil-img

2530

mene je ta mesec spet... grozne bolečine, sobota, nedelja,..sploh hodt nism mogla... v ponedeljek dobila zelo temno krvavitev, pa sem še vedno jemala tabletke....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem