cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spontani splav

clock-img

25.03.2005, 09:26

clock-img

Mikec

pencil-img

63

Mene pa zanima kaksni so vzroki za spontani splav in kdaj najpogosteje prihaja do njih...??:zmeden:

Hvala

clock-img

25.03.2005, 09:33

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Tega ti tudi dohtarji ne morejo 100%povedat,največ vzrokov je tvoje zdravje in od zdravja plodu.

clock-img

25.03.2005, 10:11

clock-img

emaa

pencil-img

7450

jaz sem dobila virozo z visoko vročino, tako da pri meni je bla vročina tista

clock-img

25.03.2005, 11:14

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Meni so rekli in tudi na netu najdeš večinoma to razlago, da gre v več kot 90% za kakšno napako pri zarodku. Napogosteje pride do ss med 5-8 tedni. No, jaz sem bila noseča že 11 tednov, prej pa sem en teden krvavela.

clock-img

25.03.2005, 17:35

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Jaz naj bi imela ss zaradi pregrade maternice, poznam pa tudi "prazno jajec" - ko se plod ne razvije, odmrtje ploda - pogosto zaradi kromosomskih napak...
vedno pa je izredno težko!!!!!!!!!!!
Lp :rozica:

clock-img

25.03.2005, 20:29

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Jst v bistvu nisem imela ss,ampak sem rodila v 24 tednu našga Vidka.Vzrok so bili miomi in še marsikaj.Men jih g. prej sploh ni opazil,ko sem pa enkrat pristala v bolnišnci zaradi bolečin,so mi pa takoj našli dva mioma kar precej velika.Je pa res,ko sem zanosila sem ravno prebolevala atipično pljučnico(12 dni temperatura med 38 in 39).G.se ni nič zmigal,rekel je,da to ni nič takšnega:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:.Men so pa rekli v LJ KC,ko so potem pregledali Vida,ko je umrl po dveh dneh,da je bilo več dejavnikov,kar je vplivalo na prezgodnji porod in potem na njegovo kasnejšo smrt,med njimi tudi ta pljučnica.Ne vem,kaj bi rekla,včasih je pač takšna usoda,na katero na žalost ne moremo vplivati in na žalost tudi šarlatanski g.
en lp:morje:D.

clock-img

31.03.2005, 12:55

clock-img

natja_

pencil-img

176

Zdravo,

Tudi pri meni je bila kriva viroza in hkrati začetek pljučnice.... žal...

natja

clock-img

04.04.2005, 21:05

clock-img

Anonimen

Pri meni ni bilo noebnih zunanjih vzrokov. :zmeden2:

Se je kar zgodilo :(

clock-img

08.04.2005, 09:48

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Tudi jaz sem imela virozo z zelo hudo vročino.
Plod je takoj po virozi nehal rast.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem