cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spontani splav??

clock-img

08.09.2006, 09:27

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni!
Že vrsto časa prebiram tale forum, tokrat pa sem sama prišla do kočljive situacije. Namreč, pred mesecem in pol dni sem zanosila user posted image ..prelepo, ko zagledas tisti dve črticiuser posted image , ampak danes zjutraj po hudih bolečinah in krčih, se je pojavil rjav izcedek, ki je dosedaj presel že v strjene krvave koščke. Sprašujem se, malo me daje psiha, slabe volje sem, ali je to mogoče splav?
Lahko mi prosim obrazložite koliko casa traja krvavitev pri SS - ali je to enodnevno ali več dni, ali je mogoče to kar se je meni zgodilo znak tega? Ali ti ginekolog v primeru SS poda kaksno potrdilo o pregledu, kakšne analize so potrebne...
Malo sem zmedena.
Hvala vsem
LP
Urška

clock-img

08.09.2006, 09:57

clock-img

annflower

pencil-img

10

Na tvojem mestu bi šla zdaj takoj  na pregled -k svojemu ginekologu ali na urgenco. Pa srečno!

clock-img

08.09.2006, 12:12

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Najbrž si vsaj malo poučena,da veš ,da je v takem primeru treba brez kakršnihkoli vprašanj takoj do ginekologa.Znaki pa so tipični za SS.Upam,da si že pri zdravniku,saj brez ne bo šlo,pa veliko sreče.

clock-img

08.09.2006, 12:32

clock-img

DEJANA

pencil-img

81

Tudi sama sem doživela spontani splav kot opisuješ, na srečo brez čiščenja, saj je telo vse izločilo samo od sebe. Obisk ginekologa pa je vseeno potreben, da ti potrdi, da je vse bp...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem