cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spolovilo še kdaj, kot je bilo?

clock-img

09.04.2006, 17:29

clock-img

Anonimen

Zelo me bega naslednje vprašanje, napisano že v naslovu. Ko sem se po porodu pred več kot letom spet začela briti na balin tam spodaj, sem opazila, da so 'zadeve' zelo čudne. Vse je mlahavo, veliiiiiko, ubite temno rdeče barve (prej čvrsto, majčkemo, mično, rožnate barveuser posted image ). Ker se bliža 2. porod me zanima, če še bo spolovilo kdaj takšno, kot je bilo (moti me videz, funkcionalno je vse okuser posted image , zaenkrat).

clock-img

09.04.2006, 18:12

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Torej si noseča ?! Ker si napisala, da se bliža 2 porod. V nosečnosti pod vplivom hormonov res vse drugače zgleda, drugače pa bo pol vse spet o.k.
Vsaj pri meni je  user posted image

clock-img

09.04.2006, 21:26

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Med nosečnostjo se spremeni, saj se pripravlja na porod. Potem pa se vrne v prvotno obliko (vsaj v večini user posted image ). Sicer pa - dokler tvojega user posted image  to ne moti, se ne rabiš obremenjevat. user posted image

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem