cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spoloni odnosi

clock-img

24.03.2009, 11:35

clock-img

valerija29

pencil-img

1

imam en problem.saj ne vem ce sem se na pravo stran obrnila ampak vseeno....imam dva otroka enega starega 13 mesecov drugi pa je star 2 meseca to se pravi sem rodila pred kratkim.Ko sem rodila prvega mi je bilo po porodu do solnih odnosev cist ok sedaj pa me ful to odbija sploh ne mislim o tem ko moj partner ce kar koli ga odrinem tud ko mi kdo kaj omeni o spolnosti necem slisat....naploh dobila sem ful odpor do tega....a je kaj narobe z mano....user posted image

clock-img

24.03.2009, 11:46

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

IZVIRNO SPOROČILO: valerija29

....a je kaj narobe z mano....user posted image

Ne, nic ni narobe s tabo

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

clock-img

24.03.2009, 13:37

clock-img

čipka

pencil-img

1652

IZVIRNO SPOROČILO: valerija29

imam en problem.saj ne vem ce sem se na pravo stran obrnila ampak vseeno....imam dva otroka enega starega 13 mesecov drugi pa je star 2 meseca to se pravi sem rodila pred kratkim.Ko sem rodila prvega mi je bilo po porodu do solnih odnosev cist ok sedaj pa me ful to odbija sploh ne mislim o tem ko moj partner ce kar koli ga odrinem tud ko mi kdo kaj omeni o spolnosti necem slisat....naploh dobila sem ful odpor do tega....a je kaj narobe z mano....user posted image

Naslov teme spoloni in v nadaljevanju solni.  user posted image user posted image   Sem se nasmejala. Vsak se lahko parkrat zmoč.user posted image   Tudi jaz se velikokrat.user posted image

Drugače pa kot ti je napisala virtualna, nič ni narobe s tabo.  Sem pa po pisanju sodeč mislila, da si neka druga. Imata čisto isti stil pisanja postov.

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

24.03.2009, 14:23

clock-img

Abbey

pencil-img

331

oprosti, ampak a res ne moreš za seboj prebrati kar si napisala....

okey, saj se kdaj človek zmoti, ampak tole je pa prav nečitljivo in vse skupaj brez repa in glave

clock-img

24.03.2009, 14:54

clock-img

*NikoLina*

pencil-img

127

Napaka gor ali dol, jaz sem vse razumela in mislim, da ni nič narobe s teboj. Le kako bi ti bilo do spolnih odnosov, če imaš ogromno dela z dvema štrucama... Verjetno si utrujena še od poroda in se mi zdi to popolnoma normalno. Dragemu lepo razloži, kako se počutiš, naj ti pomaga pri opravilih in tako bo prišla vsa energija nazaj, prav tako pa tudi poželenje... Dajta času čas.

clock-img

24.03.2009, 15:35

clock-img

Lenck

pencil-img

431

Tako ali tako naj bi bilo dobro počakat 6 tednov zaradi možnih infekcij in celjenja ran...

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

clock-img

24.03.2009, 18:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lenck

Tako ali tako naj bi bilo dobro počakat 6 tednov zaradi možnih infekcij in celjenja ran...

user posted image

clock-img

24.03.2009, 19:10

clock-img

tweed

pencil-img

577

IZVIRNO SPOROČILO: Lenck

user posted image  Saj, če je drugi otrok star 2 meseca, potem je 6 tednov že mimo, ne...

In ne valerija29, ni nič nenavadnega, bo samo od sebe minilo v naslednjih mesecih...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem