cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spodnje hlače?

clock-img

31.07.2006, 12:29

clock-img

Anonimen

ALI NAJ ZA PORODNIŠNICO SPAKIRAM TUDI SVOJE SPODNJE HLAČKEuser posted image
ZA MODRČEK ZA DOJENJE MI JE JASNO, ZA SPODNJICE PA NE VEM, ALI JIH DOBIMO TAM ALI NAJ PRINESEM SVOJE?

clock-img

31.07.2006, 12:32

clock-img

Anonimen

odvisn kam greš. na jesenicah dobiš 5 kos tamrežastih. js sem mela še svoje tamrežaste s sabo pa ene navadne za domov

clock-img

31.07.2006, 12:41

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

V Lj. dobiš mrežaste. Vsak dan ene, ampak če jih rabiš več, jih dobiš brez problema.

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

31.07.2006, 12:48

clock-img

Anonimen

NAJBLJIŽJA MI JE MARIBORSKA PORODNIŠNICA.

clock-img

31.07.2006, 12:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.07.2006, 12:57

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Dobiš v bolnici mrežaste katere so takrat zakon. Jaz sem še jih nosila doma nekaj dni po porodu.

clock-img

31.07.2006, 13:26

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

v MB jih dobiš po potrebi. v MS pa samo 1. razen če maš slučajno srečo....

clock-img

31.07.2006, 16:47

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

V MB jih nastavijo vsak dan poleg perila,tak da ni problema,vsaj lani je bilo tako,edini problem so bile pamperske,dobile smo le eno na dan,tak da si jih raje zravn vzami oz.ti jih naj partner prinese,l.p.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

01.08.2006, 18:03

clock-img

KaMa

pencil-img

57

Ja, jaz si tud nisem misla, da so mrezaste tak fajn :) Zaj doma nosim svoje, pa se mi zdi, da se mivedno gumica vsede na siv :S Tiste, ki ste jih nosle se doma - kje pa ste jih doble? Ker za ponoci so super! Oz. dokler se moram lezat in sem ves dan v srajci....

Aja, MB - dobila vse (hlacke, vlozke, pamperske...)! Vzames pa ene spodnjice za domov - ko se obleces v civil.

clock-img

01.08.2006, 22:53

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

IZVIRNO SPOROČILO: KaMa

:S Tiste, ki ste jih nosle se doma - kje pa ste jih doble?

Kupiš jih lahko v Sanolaborju

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

02.08.2006, 10:54

clock-img

Anonimen

KOLKO PA VAS JE V SOBI V MB PORODNIŠNICI IN KOLIKO JIH KORISTI ENO KOPALNICO SKUPAJ?

clock-img

02.08.2006, 17:57

clock-img

KaMa

pencil-img

57

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

KOLKO PA VAS JE V SOBI V MB PORODNIŠNICI IN KOLIKO JIH KORISTI ENO KOPALNICO SKUPAJ?

Odvisno. V sobi so najvec 3 postelje, jaz sem bila sama v dvoposteljni. Kopalnico sem delila s sosednjo dvoposteljno sobo. Torej tudi, ce bi bilo vse zasedeno, ne bi bilo panike, ampak navadno itak ni...

clock-img

02.08.2006, 20:56

clock-img

Anonimen

tudi mene zanima nekaj v zvezi z Mariborsko porodnišnico in sicer ali imajo klimo tudi v sobah, kjer bomo ležale tiste tri dni?

clock-img

03.08.2006, 15:21

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

IZVIRNO SPOROČILO: KaMa

Tiste, ki ste jih nosle se doma - kje pa ste jih doble? Ker za ponoci so super!

Jaz sem jik kupla kar v lekarni, me je mal čudno pogledala da jih nimajo potem je pa šla nazaj gledat pa jih je našla, ni  vedela da se uporabljajo tud po porodu in  da niso samo za bolnike.

clock-img

03.08.2006, 15:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.08.2006, 09:42

clock-img

piscancek

pencil-img

325

js sem te mrežaste spodnjice kupla v Sanolaborju, imajo dva različna modela. Ene stanejo 93,00 sit, drug model pa mal čez 200,00 sit. js sem jih kupla za pol, ko pridem iz porodnišnice, ker v SG -ju jih dobiš baje kolker jih rabiš.

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

clock-img

14.09.2006, 18:13

clock-img

sonchica

pencil-img

423

KIRA : tud jaz sem rodila v m-porodnišnici in sem jih dobila kolk sem jih tela na dan po 5 če je trebalo user posted image sem pač mela srečo user posted image

clock-img

14.09.2006, 18:14

clock-img

sonchica

pencil-img

423

ms mislim

clock-img

09.11.2006, 11:43

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Dobiš jih tudi v lekarnah. Nosila sem jih namesto modrca user posted image , v presredku sem jih prezala in okrog prsi potegnila in blazinice multi-mam gor in smo šli na sprehod. Sem imela ragade in so se mi blazinice za dojenje zdraven prijele, pa sestra je mojo cimro v bolnici nadrla, da blazinice za dojenje prsi pregrevajo, kar naj ne bi bilo vredu.

Nisem mogla modrca nosit in  še sedaj ga ne morem, me vse tišči, bom pač imela prsi do popka user posted image .

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem