cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

splav z tabletko

clock-img

12.05.2013, 11:16

clock-img

susica

pencil-img

281

zdravo

v petek sem bila na posvetu za splav z tabletko. zanosila sem v postopku z klomifenom ampak naša nosečnost ne poteka tako kot bi morala, smo dopolnili 9 t in ni ploda, tako da moram na splav.
torej dobila sem prvo tabletko, ki jo morem jutri vzet, v vsej zmedi sem pozabila vprašat ali jo morem pojest - pogoltnit ali vstavit v nožnico. predvidevam, da jo pojem.
punce, ki ste to že dale skozi ali lahko poveste kaj je z to prvo tabletko? hvala

clock-img

12.05.2013, 11:38

clock-img

Anonimen

Če ni ploda zakaj je potem potreben splav user posted image
če ni ploda potem ni,ne razumem

clock-img

12.05.2013, 11:46

clock-img

susica

pencil-img

281

ker je gestacijska vrečka in rumenjakov mehurček plod se pa ni razvil.

clock-img

12.05.2013, 13:23

clock-img

Cassiopeia

pencil-img

158

Mislim, da jo moraš pojest... vendar vseeno raje preveri in pokliči na ginekološko kliniko.

clock-img

12.05.2013, 13:41

clock-img

Anonimen

Prvo tableto moraš pojest.

Čez 36-48 ur pa ti zdravnik (običajno v bolnici) vstavi v nožnico drugo tableto, ki v 2-3 urah sproži krče, da se izločijo ostanki nosečnosti.
Krvavitev je lahko kar močna, da se ne boš ustrašila - sem dala to čez.
Srečno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem