writing-img

splav brez abrazije

clock-img

03.04.2010, 15:21

clock-img

roža03

pencil-img

114

pred dnevi sem imela ss brez abrazije v 6 tednu..sedaj še malo krvavim,počutje je ok.zanima me ča lahko poskušava z zanositvijo takoj ko se krvavitev ustavi,saj ni bilo nobenega posega v maternico..

pred tem sva poskušala 10 mesecev in ko je uspelouser posted image a bo zdaj le spet tako..
ker sem imela sedaj že dva ss in imam že ima otročka,me zanima kako je z bolniško če mi spet uspe.

clock-img

03.04.2010, 16:22

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

jaz bi na tvojem mestu poskusila takoj. Glede bolniške pa ne vem.

clock-img

03.04.2010, 20:25

clock-img

Anonimen

po odgovorih g.pusnjaka po takem  ss lahko zanosis takoj,sama imam ze 2 ss za sabo,pa mi ob ponovni nosecnosti ginekologinja na samem zacetku ne bi dala bolniske,ker po njenih besedah: nosecnosti na zacetku delo sigurno ne skodi!TO SO NJENE BESEDE!kolegici,ki pa nima prav nobenih nosecniskih tezav,noseca eno za druGim dobila bolnisko v 3.mesecu zaradi laznega slabega pocutja!tko je to,zal!da si imela en ali celo 2ss za nikogar nic ni,verjemi!pisem iz izkusenj,za njih je to le nesrecni slucaj!ZAL

clock-img

04.04.2010, 13:47

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Ojla ,tudi jaz sem imela ss čisto na začetku user posted image in mi je G rekla ,da lahko takoj spet poskušava,....no upava ,da se kaj kmalu pokaže +....seveda tudi tebi kmalu želim +

clock-img

07.04.2010, 08:42

clock-img

jekica

pencil-img

82

Jaz sem sicer imela ss s tabletko (dva dni pred "posegom" pa sem že imela doma ss) v 8t. In mi je moja G in G v bolnišnici rekla, da lahko takoj probam zanosit.
Glede bolniške pa je odvisno od tvoje G. Moja bi mi jo takoj dala, če bi jaz želela. Res pa je, da če opravljaš lažje delo, to naj ne bi oviralo nosečnosti. Odločitev je tvoja.
Želim ti, da čim prej zagledaš +.

clock-img

07.04.2010, 09:02

clock-img

jana84

pencil-img

1591

jaz sem imela že dva splava. Enega spontanega brez abrazije v 5t+5d. Doma sem zakrvavela in po pregeldu v bolnišnici, mi je dežurni G svetoval samo počitek in rekel, da se bo samo uredilo kot se mora. Čez 10dni sem šla k svoji G na pregel in je na UZ videla prihajajočo ovulacijo in midva z možem sva takoj stopila v akcijo in čez 14dni se je na testu prikazal user posted image ...Donosila sem zdravega otročička. Na pregeld k G sem šla hitro, ona pa mi je predpisala Dabroston, zaradi predhodnega splava...

Moj drugi splav pa je bil z abrazijo in sicer v 9t+0d. Otročku je prenehalo biti srčece in tudi rastel ni več oziroma se je po enem tednu že zmanjševal. Tako sem dobila napotnico za abrazijo...Tudi po tem splavu mi nihče ni odsvetoval takojšnje zanositve, ampak je že narava sama poskrbela, da ni uspelo takoj ampak šele po 4mesecih. Tudi sedaj sem takoj (v6tednu) dobila Dabroston in sedaj sem noseča 10t+6d in naš dojenček pridno raste.

Če si imela že dva zaporedna spontana splava, bi ti ob ponovni zanositvi G moral svetovati, da greš na bolniško ali pa vsaj predpisal kakšne hormonske tablete, ki bi ti pomagale prebroditi začetno krizo...Zatorej le do G in povprašaj, ali pa zaprosi za bolniško. Vsaka nosečnica, ki je pred tem že splavila, je rizična!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem