cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spet word

clock-img

02.09.2007, 21:57

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Urejam še zadnje malenkosti za diplomo. In sicer razmaki med vrsticami.
No tam v tretji vrstici gumbov nastavim razmak med vrsticami 1,5 vrstice. No potem pa urejam in nekje pride lepa razporeditev med odstavki, nekje pa na videz zelo čudno. In ko dam naprimer presledek mi namesto ene vrstice in pol vrže ven 2 vrstici. To jaz vidim na videz da ni prav ampak nikakor ne morem nastaviti da bi izgledalo lepo.

A me kdo rzume kaj hočem povedati????

Ima kdo kakšen nasvet????

clock-img

03.09.2007, 18:57

clock-img

alenkica

pencil-img

1114

A si mogoče iz kje kopirala?

Poskusi najprej označiti besedilo, nato v oblikovanju klikni počisti oblikovanje in nato spet naštimaj 1,5 razmaka.

clock-img

03.09.2007, 19:01

clock-img

Anonimen

Dolge dokumente se nikoli ne oblikuje ročno vsako vrstico.
Vedno se to dela s slogi: Naslov1, Naslov2, navaden...
Besedilu daš vedno slog navaden in potem sam slog spreminjaš. Tako lahko nastaviš, da je pri slogu navaden pred odstavkom razmik npr. 6pt (to je pol vrstice), celotnemu slogu pa določiš razmik med vrsticami 1,5 vrstice.
Če je pa še kaj, pa kar vprašaj.

clock-img

03.09.2007, 23:33

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Ja nekaj sem kopirala. Bom probala  s slogi. Ampak ne zdjle, en drug dan, zdjle grem ajat.

Bom ziher rabla še pomočuser posted image

Res lepa hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem