cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spet voščilnice

clock-img

27.11.2005, 23:11

clock-img

cinci

pencil-img

403

mene pa zanima kaka fajn ideja (poceni )user posted image ,za na voščilnico-pa naj ne bi bla fotka otroka...pa tko da se vid da je made homeuser posted image

Idejeuser posted image

Zvezdica Neja 3.11.04
Sonček Andraž 19.12.05

clock-img

27.11.2005, 23:20

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Z modelčki za piškote narediš zvezdice ali jelkice iz Das mase, (1kg stane okrog 750 sit), maso zvaljaš, iztisneš  z modelčkom, nanj  pritisneš kakšno čipko, da se naredi vzorček in posušiš na zraku, potem prilepiš na voščilnico, priporočam terracotta Das maso in voščilnice iz eko papirja.

clock-img

28.11.2005, 10:12

clock-img

malika

pencil-img

3199

Lahko enostavno nalepiš krhlje suhih pomaranč, ali pa servijetna tehnika

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

28.11.2005, 19:40

clock-img

Anonimen

clock-img

28.11.2005, 23:44

clock-img

ksenija.

pencil-img

547

Tudi jaz imam tukaj poslikanih par voščilnic. Mogoče boš našla kako idejo:
http://ksenija.moj-album.com/

clock-img

29.11.2005, 23:08

clock-img

Anonimen

http://ksenija.moj-album.com/

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 29.11.2005 23:09:24 >

clock-img

01.12.2005, 22:38

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Jaz sem lansko leto obrisala Kristinino stopalo nanesla lepilo po risu in potresla s steklenim sladkorjem. Letos pa delava "piškotke" iz slanega testa. Pobarvali sva jih z barvami za steklo in keramiko, nekaj tudi potresli z bleščicami. Sedaj pa morava še izrezati iz zelenega papirja smrečice, jih nalepiti na bel papir in na vse to, počez kakor bo pač padlo, pa okraske iz testa.

user posted image

clock-img

02.12.2005, 09:48

clock-img

Anonimen

Tudi jaz sem letos naredila voščilnice. Sliko lahko vidiš v
http://tasha.moj-album.com
Gre pa tako. Kupila sem pavs (upam da se napiše takouser posted image ) papir, prazne voščilnice (modre). V modrih sem najprej izrezala kvadrate (raznih velikosti), zadaj sem potem prilepila pavs papir (tako da je pokril izrezan kvadrat) in spredaj še zvezdico iz darilnega papirja. Na notranjo stran sem pa nalepila navaden bel papir, na katerega sem potem napisala voščilo.
Je easy in doma narejeno.
Čaw

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem