cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spet - test

clock-img

19.02.2015, 13:25

clock-img

tekačica

pencil-img

1

Pozdravljeni,
ugibam že tri tedne in zdaj mi je že počasi dovolj zato vprašam vas... Sicer nosečnosti nisva načrtovala, se je bova pa veselila, če bo... Ker je bil mesec precej strasten in mu je "le" 2x prišlo vame nisem prepričana o tem, vendar... že 10 dni me obupno špika v trebhu, M tako čakam že vsaj 8 dni. Navadno me res špika le kakšen dan pred M, mogoče le isti dan. In zdaj testi...
v Pon, 4 dni pred predvideno M mi je šele po 15ih minutah nastala res rahla črtica... Ker mi ni dalo miru, sem naredila na dan predvidene M še en test, ki pa je pokazal -. imam slabosti, in špikanje v trebuhu... Kar pa me najbolj prepriča je zelo boleča sramna kost, ker em ta simptom imela že celo drugo nosečnost. Kaj ve mislite? Hvala za odgovore...

clock-img

19.02.2015, 13:47

clock-img

beba92

pencil-img

595

mene je špikalo tam dol celih 14 dni, ko sem pričakovala M, pa je še danes ni user posted image črtici sta pa bili precej močni na testu. Počakaj še par dni pa ponovi test.

clock-img

19.02.2015, 13:57

clock-img

..noname..

pencil-img

713

..zanimivo..počakaj še malo in ponovi testuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem