cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spanje na povštru???

clock-img

27.12.2005, 12:41

clock-img

urši*

pencil-img

1037

tamali full bolše spi na povštru, sploh zdaj , ko ima neke nemirne noči in mu rastejo zobki, se mi zdi , da mu paše!!
a je to res tako slabo za hrbtenico?? al je slabo še zaradi česa drugega??

hvala za  odgovore, lp

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

clock-img

27.12.2005, 12:48

clock-img

Anonimen

Moja logika... če bi bila blazina slaba za hrbtenico, jih ne bi delali... Tako, da... če mu paše, naj... Vsaj moj Jan je... Pa mu nič ne manjka.

clock-img

27.12.2005, 12:55

clock-img

lin

pencil-img

2504

A veš da si me prehitela?Glih sem hotela postaviti enako vprašanje..
Pri nas je pa zgodba taka da ko je Lin prešaltala pri cca. 9 mes v taveliko postlo sem ji dala povšter na vrh postle pač kot zaščito da nebuta z glavo v rob postle.
Ko pa je bila pred kratkim bolna in je mela fajn zamašen nosek mi je prijateljica rekla naj jo dam spat na povšter ker bo pač tako lažje dihala in res noči so bile šekar mirne kljub dobesdno zapajsanemu nosku.
Ampak ko je gospodična ozdravla jo pa nisem več dala na povšter in sem ga spet pač položila samo k vrhu postle za zaščito ampak Lin se ponoči sama zbudi si ga povleče dol in se vleže nanj,je pa tako da nima samo glavice gori je tako nekako od pasu gor na povštru,tako da pomoje nebi smelo škodit hrbtenici ali pač?

clock-img

27.12.2005, 13:03

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Mi smo povšterček uvedli po enem letu starosti in videli,da mu paše in lažje diha, sploh pozimi. Je pa to tanek povšter in ne tisi debel,ki jih večinoma prodajajo.

clock-img

27.12.2005, 14:45

clock-img

Anonimen

otrok naj bi spal do enega leta brez vzglavnika-zaradi hrbtenice

clock-img

27.12.2005, 14:48

clock-img

Anonimen

No evo - do  enega leta, teli so pa vsi že starejši. Tako da po moje ni panike. Če bolje spijo, zakaj ne?

clock-img

27.12.2005, 19:47

clock-img

tinica

pencil-img

501

Naš Tin spije zraven naju in meni zasede cel povšter in na njem zelo uživa. Vleže pa se cel na povšter. 

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

clock-img

27.12.2005, 20:40

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Luka naj kar veselo počiva na vzglaniku, če mu le tako paše!

clock-img

27.12.2005, 21:53

clock-img

Cikica

pencil-img

516

Naš Alen je tudi začel nekje po 1letu spati na povštru in uživa 100 na uro,ko pa spi pri nama pa sva na koncu midva brezuser posted image ,cel se vleže nanj.Zakaj pa ne,če mu paše.

Lep snežni pozdrav,Cikicauser posted image

clock-img

28.12.2005, 01:01

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Naš tamali je povšter sprejel šele pri treh letih.Prej ga sploh ni hotel imeti.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem