cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spanje brez dojenja!

clock-img

16.12.2005, 08:18

clock-img

mala

pencil-img

913

ker je naša Zala stara že 7 mesecev in bo šla kmalu v vrtecuser posted image  bi jo rada počasi odvadila dojenja čez dan,problem je pri dnevnem spanju saj zaspi le pri dojenju-dude ne mara flaške tudi ne kako ste ve uspele?
hvala za odgovoreuser posted image

clock-img

16.12.2005, 09:10

clock-img

tascha

pencil-img

482

Jest moram rečt, da sem imela s tem kar srečo in me je hitro zamenjal za flaško čaja pred popoldanskim spanjem. Bil pa je star tudi tam okrog 7 mesecev. user posted image Takrat sem mu dala že kuhano kosilo (kakšno juhico, speštano zelenjavo) potem pa sem ga previla, stisnila k sebi in flaško v usta. Pa je šlo. user posted image Sem se pa bala, da ne bo mogel zaspat, ampak je. Zadnje časa pa tudi čaja več ne spije, sploh, če je ornk zmatran.

clock-img

16.12.2005, 12:32

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Poskušaj, da bi zaspala v zozičku, na sprehodu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem