cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spanje

clock-img

04.01.2007, 22:34

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Moja punčka je stara 2l, in imamo zadnja dva meseca težave s spanjem. Ponoči komaj zaspi (od 21 pa tudi do 23h), zjutraj vstane že ob 6:00 za v vrtec. Čez dan v vrtcu normalno spi, čez vikend, je pa ne morem uspavati. Sploh ne znam več. Zaspi mi v avto, če kam gremo popoldne.
Vem da otroci pri tej starosti potrebujejo zaosti spanca, ampak, jaz je ne znam več dati spat.
Imate kak, dober nasvet????

clock-img

04.01.2007, 22:40

clock-img

Anonimen

kako pa jo daješ spat? kako zvečer in kako popoldne?

clock-img

04.01.2007, 23:34

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Pri nas je pri tej starosti "palilo", da sem ji rekla, da greva popoldne počivat, ne pa spat. In če je rekla, da ne bo spala, sem ji rekla da jasno da ne, da bo samo počivala.

Potem sva se skupaj ulegli na posteljo (meni je ful pasalo, ha ha) in sva skupaj "počivali".

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

05.01.2007, 08:32

clock-img

Mimi*

pencil-img

221

Enako,kot pri Viv.Samo pocivat....spat pa ne!

Pa nekakšna rutina pred popoldanskim spanjem je tudi v pomoc,npr;pri nas skoraj vedno poje juho,preden gre spat,ko pa vstane pa skupaj jemo kosilo.
In tocno ve,da ko je juha v trebuscku,je na vrsti pocitekuser posted image

clock-img

05.01.2007, 09:03

clock-img

Badeja

pencil-img

223

Jaz imam v bistvu enak problem, s tem da je star 16 mesecev. Zvečer mi gre lepo spat okoli 20.00 ure, upam da nisem kaj preveč rekla user posted image . Čez dan pa taki problem da groza. Zdi se mi da je vse skupaj že na silo. Pri njemu ne pali počivanje, ker samo plazi, hodi, skače pa vse ga zanima od ure, do povštrčka....

Tudi meni bi prišel kakšen nasvet zelo prav, ker sem sama tudi že obupana s tem uspavanjem. Če pa grem kam z avtom, pa mi lahko že ob 10 spi.

LP

clock-img

05.01.2007, 11:49

clock-img

Anonimen

Ja, mi smo tudi "počivali".user posted image

clock-img

15.01.2007, 10:36

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Ja naš tudi počiva popoldan in ne gre spat.Popoldan tudi ni zaspan,je kvečemu zmatran,največkrat pa počivan.Pa bog ne daj ,da bi se kdo zmotil in rekel,da gre spat....

clock-img

15.01.2007, 12:40

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Pri nas tudi "počivamo" z 2,5-letnico in 5-letnikomuser posted image . Je pa s tamalo drugačen problem, ker zvečer dokaj težko zaspi, zjutraj bi pa spala tudi do desetih - čisto po mamiciuser posted image oz. nadaljuje babjo tradicijo nočnih sov naše familije.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem