cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

soteska vintgar????

clock-img

16.03.2011, 07:52

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

Iz prve roke me zanima če je že kdo bil tam , predvsem me zanima kje točno se ta soteska nahaja in ali je možno z vozičkom po tej soteski ??? Našla sem njihovo stran kakor je vidno po slikah bi se dalo ampak bi rada izvedela še mnenje od koga, ki je tam že bil. hvala že vnaprejuser posted image

clock-img

16.03.2011, 08:03

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

Soteska Vintgar je v Gorjah pri Bledu. Ni težko najt, je označeno. Ni primerna za vozek, je veliko stopnic, pot je ozka. Tudi za male otroke je ne priporočam, ker sicer ograja je ampak taka z velikimi luknjami in jaz vem, da bi živčnega fasala, ker bi me skrbelo, da bi mi kak otrok dol padel.

pokukaj še sem http://td-gorje.s5.net/pot/index1.htm

clock-img

16.03.2011, 09:12

clock-img

tix

pencil-img

908

Jaz sem bla, sprehod je lep, ampak mislim, da z vozičkom ne bo šlo, s kakšnim kengurujčkom če še ni prevelik

clock-img

16.03.2011, 09:33

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

hvala za informacije
z tavečjo ne bo problema ker bo letos stara že 7 let, ta manjaš pa je stara 6 mesecev tako da jo bomo dali v kengurujčka in bo šlo, hvala za vaše informacije je tam okoli še kaj posebnega kaj se nam splača pogledat ker bomo to imeli kot en enodnevni izlet
hvala

clock-img

16.03.2011, 10:31

clock-img

tix

pencil-img

908

Zraven je Bled, kar je vedno recimo fajn pogledat user posted image

clock-img

16.03.2011, 10:34

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

IZVIRNO SPOROČILO: tix

Zraven je Bled, kar je vedno recimo fajn pogledat user posted image

ja za Bled vem je še drugače kaj drugega tam okoliuser posted image user posted image user posted image , pa hvala za vse namigeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2011, 10:39

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

Tako kot so že punce povedale... Z vozičkom se ne da da se pa lepo s kengurujčkom it brez problema... Imaš pa poleg Bleda potem še Bohinj in pa Šobec...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

clock-img

16.03.2011, 10:54

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

če greste skozi vintgar in ko pridete do konca..tam kjer je ta veličasten slap, greste potem lahko naprej gor mal v hribček in pridete na hom. na homu je picerija, pa lep razgled, pa ful igral za mulčke. http://www.naizlet.si/Picerija_Jurcek_na_Homu-781.html

priporočam pa tudi ogled gradu kamen, ki sicer ni na bledu ampak v begunjah, ki je dosti blizu. lahko se ustavite mimogrede. http://sl.wikipedia.org/wiki/Grad_Kamen

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem