cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

somatoline cosmetics in dojenje...

clock-img

21.07.2009, 22:06

clock-img

pepeka

pencil-img

5

Sem 2 meseca po porodu in moje stanje na trebuhu je skoraj enako kot je bilo med nosečnostjo. Slišala sem za to kozmetiko, ki baje deluje. Je pa problem v tem, da polno dojim. Ne vem ali lahko uporabljam take proizvode, ki topijo maščobo ali ne? Strah me je, da ne izgubim mleka. Rada pa bi prišla v svoja stara oblačila, saj moram že čez dober mesec dni v službo. (ja, ne bo nič z porodniško).
Prosim za čimveč izkušenj in informacij. ( pa ne mi pisat, da naj manj jem in telovadim - to že sama vem

clock-img

22.07.2009, 08:21

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Hej!
Jst sm tud 2 meseca po porodu in sem najprej vprašala pred kakim mesecem v Lekarni,če se lahko s tem mažem in dojim in je rekel, da raje ne. Potem sem bila pa včeraj v drugi lekarni in sem si rekla, bom še enkrat poskusilauser posted image in mi je farmacevtinja ravno tako rekla, da raje ne. Da ful poveča ta zadeva prekrvavitev kože in da se sigurno potem te sestavine vsrkajo v kri in pridejo v mleko. Najbrž minimalno, a vseeno.
Sem pa začela teden dni nazaj delati trebušnjake in moram reč, da se mi trebušček lepo zmanjšuje in poskusi še z Elancyl kremo proti strijam. Jst sm se z njo mazal celo nosečnost in nimam nič strij. Po porodu je bil pa trebuh tak kot žele in se mi je s to kremo lepo popravila koža. Sem se mazal po porodu še vsak dan kak mesec, zdej se pa pe včasih, ko se spomnim. Poskusi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem