cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sokovnik iz hoferja

clock-img

04.01.2012, 19:07

clock-img

Brinčika

pencil-img

364

Zanima me tiste ki imate sokovnik - kitchen ware iz hoferja, kako ste zadovoljni z njim in ali se radi pokvarijo, odločamo se za nakup enega pa ne vem ali bi kupili tega, cena je nekam nizka vprašanje pa kakšna je kvaliteta? ali pa kakega drugega philipsovega ali power juicer- Hvala za odgovore

clock-img

04.01.2012, 19:18

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

sokovi so meni OK pa še cena je kul. pokvari se pa tko hitro kot vsi ostali.

clock-img

20.01.2012, 17:49

clock-img

Barbi5

pencil-img

139

Ste že kupili sokovnik ali lahko še moje mnenje!? :))

clock-img

25.01.2012, 08:49

clock-img

Brinčika

pencil-img

364

Sem ga kupila in ga redno uporabljam vsak dan že 3 tedne in moram povedat da je čisto zares super stvarca, pa tudi s čiščenjem nimam problema , ga takoj po uporabi očistim in mi ne vzame par minut- max 5 min dela, je zelo podoben Philipsovem, ki smo ga imeli nagledanega le da je tisti krepko čez 100 eur, ta pa je bil 35 eur, zaenkrat sem zelo zadovoljna.
Barbi 5, lahko pa poveš vseeno tudi ti svoje mnenje.

clock-img

04.04.2012, 00:12

clock-img

RadovedniAta

pencil-img

17

Jaz sem kupil v Lidlu sokovnik, mislim da je enak model kot v Hoferju. Izkušnja slaba. Najprej ni delal in sem ga moral peljati nazaj, da so mi zamenjali za novega. Potem začnem uporabljati in se prepogosto zgodi, da prileti ven kaša, ki bi sicer morala končati v odpadni posodici. Pri kolegici sem videl Hurom sokovnik, ki je čisto druga zgodba. Žal tudi cenovno ker stane okoli 300 EUR. Ampak producira več soka kot to Hoferjevo čudo. Razmišljam o nabavi novega. Gledam tukaj http://www.enaa.com/findAdvanced.asp?iskanjeOddelekID=&find_spec=sokovnik&iskanjeChk=1&search_btn.x=0&search_btn.y=0 in ne vem, kaj bi vzel. Pod 100 EUR mora biti. Pa po možnosti toliko kakovosten, da bo zdržal leto, dve vsakodnevne uporabe. Bilo bi tudi lepo, če bi iz njega dejansko tekel sok in ne kosi zmletega sadja, pulpe, kot se mi dogaja sedaj. Je Philips v redu? ker Bosch se mi zdi nesramno drag. Pri mimovrste imajo podobne zadeve, ne bom pa nabavljal v tujini zaradi stroškov z garancijo, če bi bilo kaj narobe.

clock-img

30.04.2012, 21:23

clock-img

Brinčika

pencil-img

364

Jaz sem zelo zadovoljna s hoferjevim, priteče samo sok , nobena kaša, kaša ostane v drugem - zadnjem delu posode in dela ob vsakodnevni uporabi kot urca.

clock-img

21.05.2012, 22:31

clock-img

RadovedniAta

pencil-img

17

Aha, no takšen feedback potrebujem. Ljudi, ki dejansko nekaj imajo in delijo svojo izkušnjo. Hvala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem