cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

smuči 70 cm

clock-img

30.01.2009, 17:52

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Zanima me, kje imajo najcenejše 70cm smuči z vezmi. No, če ima kdo kakršnokoli informacijo, bi je bila zelo vesela. pa še nekaj - kaj je ta oprema kaj cenejša v Avstriji?

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

clock-img

05.02.2009, 14:38

clock-img

aniram

pencil-img

46

Za prve trenutke na snegu, smo našemu malčku prve smučke kupili kar v hoferju in so čisto ok.

clock-img

08.02.2009, 13:00

clock-img

AAA

pencil-img

263

mi smo jih kupili v intersportu- komplet. tiste plastične pa stran vrglu, ker sploh ni mogel se v njih vozit. v ta pravih pa vozi presenetljivo dobro za prvič

clock-img

16.02.2009, 09:45

clock-img

livia

pencil-img

2395

Za plastične je škoda denarja, tudi tistih 15€. Vsaj naše izkušnje so take.
Kupite prave smuči, mogoče celo 80 cm, da bodo za dlje. Mi smo kupili rabljene 80 cm in je tamala super z njimi smučala. Stara 2,5 leti. Pancarje smo tudi vzeli rabljene, palic še ne rabiš, čelade mi nismo imeli, ker je šlo bolj za igranje na smegu, kot neko pravo smučanje. Drugo leto pa obvezno.
Jaz sem primerjala cene z Italijo, pa tam ni nič ceneje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem