cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sms-i

clock-img

12.10.2005, 14:15

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Zanima me, kako vse "naključno" najdete sms-e? Ali telefon pade na tla in potem slučajno na tipko za sporočila in povsem naključno ko poberete telefon preberete text???

clock-img

12.10.2005, 14:17

clock-img

Anonimen

To pa tudi mene zelo zanima.

clock-img

12.10.2005, 14:18

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Ja, Viv, teh naključij je res kar preveč.
Kdor išče, ta najde, a ne?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

12.10.2005, 14:19

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Al bina, kje imaš pa sliko. Glede sms-ov pa nevem, ker se s tem ne ukvarjam- imam preveč dela sama s seboj.
Lp

clock-img

12.10.2005, 14:20

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image vivuser posted image . A te je hudoba prjela.

Js sm sam enkrat na moževga pogledala, ker je ob 00:00 tulu gsmju alarm k zmešan. In sem šla sklučit, ker se ni dal spat. Pa sm najdla opomnik za roj. dan enga osebka ž.sp. k ga nisem poznala, pa se je vn vadu - zdej si me spomnla in me je začelo firbcat, če to ni moja naslednica.

Bemti, še ime sm pozabla. Še dobr da si me spomnla, ga morm drug teden na sodišču, ko bo pod prisego vprašat kdo je bla ta :smajli kura:  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RR prosim za enga smajlija v obliki kokoši.

clock-img

12.10.2005, 14:22

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Sigurno bomo tu odgovorile samo take, ki to ne delamo. Počakaj na teme "družina in partnerski odnosi", kjer se bo post začel približno tako: .....Pa sem našla sms, kjer je pisalo.....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

12.10.2005, 14:23

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Ne, res me zanima, ker vse tele sms afere se začnejo: "Povsem naključno sem...". Pa res ne vem kako je to naključno.

clock-img

12.10.2005, 14:25

clock-img

Anonimen

Zato je pa boljš nič brskat, pa nič vedet.

Kar ne veš, ne boli. In prav je tako.  

clock-img

12.10.2005, 14:26

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Čao PikecO, a ti že imaš naslednico ali kaj?

clock-img

12.10.2005, 14:27

clock-img

Anonimen

Muki ne vem tist je blo lani enkrat sam me je viv spomnila.

Sam lih k bo pod prisego, bom izkoristla in vprašala.
Če me je pa zbudu pujsuser posted image

clock-img

12.10.2005, 14:29

clock-img

Anonimen

Ej muki1 a si pomislila, da ma mogoče on naslednika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2005, 14:31

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Ti kar, ti kar.
Ti privoščim da se maš fajn z naslednikom ali brez. Taki fejst osebki si zaslužite, da ste srečniuser posted image .
A ga ma? user posted image

clock-img

12.10.2005, 14:33

clock-img

Anonimen

Kej rečeš? user posted image

Dej se skineva z debate, da nas ne bodo brisali - je že skor čvek.

clock-img

12.10.2005, 14:35

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

user posted image Ma jest sem šla pri bivšem nalašč gledat, ker je tel. zvončkljal ob takih čudnih urah, on ga je pa s seboj nosil povsod - še na wc, pa skrival pred mano... če ne bi tega počel mi še na misel ne bi prišlo, tako je pa sam izzval. No in ko sem se dokopala do tega tako skrivanega tel in  pogledala kaj vsebuje, sem imela kej videt.. pa user posted image   se je spečal še z 17 letno user posted image .. bi ga mogla kar prijavit!

No pri zdejšnjem pa za vsak slučaj vsake toliko časa malo pošnjofam.. saj veste, iz izkušenj se učimo. user posted image

< Sporočilo je popravil Minka Pobalinka -- 12.10.2005 14:37:04 >

clock-img

12.10.2005, 14:37

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Okej pikecO, maš prav. Sem pač taka da mam dolg jezik in se mimogrede začvekam. Ej, čakaj, dolg jezik maš lahko pri telefoniranju in čvekanju osebno. A se tukaj reče da maš dolg prst?

clock-img

12.10.2005, 14:40

clock-img

Anonimen

ne veliko tipkovnico muki

MinkaP moje sožalje. Sej veš tisto, da tisti k ga kača pič se boji zvite vrvi

clock-img

12.10.2005, 14:55

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Mah, da se ti ljubi to spraševati.. a potrebuješ recept zase, če boš slučajno iskala naključne sms-e user posted image user posted image

clock-img

12.10.2005, 17:09

clock-img

Anonimen

Nič ni naključno! user posted image

clock-img

12.10.2005, 17:52

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

meni je bivši vedno šaral po telefonuuser posted image , kar mi je šlo na bruhuhujuhuhuuser posted image ....no to je ena malenkost ledene gore zakaj je postal bivši.user posted image

V zdajšnji vezi tega ni...ne z moje ne z njegove strani. Imava pa zmenjeno, da če bi npr. zvonil moj mobi, pa me slučajno ni v bližini lahko on user posted image dvigne in obratno. Zakaj ne?....si vse zaupava in igrava z odprtimi kartami

clock-img

12.10.2005, 19:03

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Evo  tud pr men ni nč naklučno. Pr nama je vse naravnost. Če njega ni zravn nj. telefona in mu zvoni dvignem jst al pa preberem sms, če pa men pa kontra. Tko mava najbl odprte račune. Kar pa ne pomen da stikam po nj.telefonu. Ga takoj pogruntam če je kej uzadi, ker pač začne skrivat telefon kanede??

clock-img

12.10.2005, 19:09

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Pismo...jst tud nikol nič ne najdem. Mogoče dans zvečer - po naključju...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

13.10.2005, 08:37

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Men je pa od mojga gsm čista uganka, sploh ne vem kako deluje in to preprosto zato ker še nikol nisem mela njegovga gsmja v rokah.... oz več k se javt ne znam. Pa še briga me. Še vem ne kakšne znamke je......

No ja sej obratno je to tud.

Tko da naju sploh ne zanima kaj dogaja z od druzga gsmjem.... ubistvu se tud jav ne na moj gsm....

Tko da si lahko začnem pošilat smse s kakšnim hudim 25 letnim fantom, saj nau pogruntu..... pa obratno tud.

clock-img

13.10.2005, 08:39

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Tko da si lahko začnem pošilat smse s kakšnim hudim 25 letnim fantom, saj nau pogruntu..... pa obratno tud.

Ne vem, če si tole na pravem forumu napisala. Pomoje, da ne bo odziva user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2005, 00:52

clock-img

BigWhale

pencil-img

762

Ce imate tako pateticno vezo s svojimi partnerji, da jim morate po nesreci brati SMSe in preverjati telefone, potem sploh ne vem kaj delate v taki zvezi...

Takega kretenizma pa se ne...

http://www.lubica.net/bigwhale/blog/

clock-img

19.10.2005, 07:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: BigWhale

Ce imate tako pateticno vezo s svojimi partnerji, da jim morate po nesreci brati SMSe in preverjati telefone, potem sploh ne vem kaj delate v taki zvezi...

Takega kretenizma pa se ne...

se močno strinjam!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem