cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

smrdljivi pes

clock-img

27.10.2005, 09:51

clock-img

MIN

pencil-img

177

imam psa v stanovanju,problem je vtem da po 14-ih dneh ko ga skopaš zelo smrdi kaj naj posujem po njem da nebi več toliko zaudarjal.hvala

clock-img

27.10.2005, 09:58

clock-img

Anonimen

Jaz sem kupila suhi šampon v Avstriji, ne vem pa kje se ga da pri nas dobiti. Jaz ga uporabljam predvsem pozimi, ko je premraz, da bi zunja kopala psa.( notri pa ni možno)

clock-img

27.10.2005, 10:05

clock-img

PIKA

pencil-img

227

Večina psov smrdi zaradi nepravilne prehrane, ne vem, če je tudi pri tvojem tako.

clock-img

27.10.2005, 10:05

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Bl ga kopaš bl smrdi. Psa se nikakor NE SME kopat več kot 2x na leto!!! Vem da ne zdržite če je kuža v stanovanju, ampak probite močno zmanjšat tale umivanja. Kuža zna smrdeti iz več razlogov, ki so največkrat kar notranjega izvora - se pravi od hrane, al ma mogoče kšne zajedalce, se mu nabira lojnica v zad.odprtini.. Če ga boš samo kopala, se vonja ne moreš kar tko znebit. Ta bo vedno prisoten oz. še bl, če ga boš kopala več, sej so kužati zlo občutljiva bitja glede tega (prvotno niso bli glih mišljeni za bivanje v stanovanju). Sevede je drugo če se ti kuža povalja u dreku, pa še takrat je najboljš če ga umiješ le z vodo. Šampona se brani!!!! Kuža bo imel še večje probleme s kožo kot jih že ma.

clock-img

27.10.2005, 10:29

clock-img

Alina

pencil-img

297

Mislim, da vonja psa ne moreš odstraniti, tudi če bi ga kopala zelo pogosto.
Psi imajo značilno poddlako, ki pa je neprijetnega vonja.

Jaz imam irskega setra, ki pa poddlake nima in tudi ne smrdi. Z 1 x tedenskim temeljitim česanjem ga imaš lahko v stanovanju. Mi ga imamo sicer zunaj, vendar naši prijatli jih imajo povečini kar notri.

clock-img

27.10.2005, 10:30

clock-img

lex

pencil-img

6532

Jaz sem nekje prebrala, da pes smrdi, če je krompir, ki pa itak ni priporočljiv za psa (ko naša Luna kje zmakne kak krompir - na sosedovem kompostniku - smrdi, ko dihur) user posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 27.10.2005 10:31:16 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

27.10.2005, 10:34

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Sej pravm - vse je notranjega izvora, razn če se ne povala u dreku.

clock-img

27.10.2005, 11:37

clock-img

ursa_p

pencil-img

1227

Predlog: psa okopajte s kisovo razstopino ...  mesajte vodo vsaj 1:4 (voda:kis) ... ce ne kar vec! Kis psu iznici vonj. Ampak tako kot so ze napisali ... psa se lahko okopa najvec 2x na leto, razen ce se po cem povalja ... drugace so pa priporocljivi tudi otroski samponi ... Johnson 5,5 - baje - nimam izkusenj!

Tako kot so ze povedali, je zelo mozno, da ima vas pes vnetje analnih zlez ... to morate k veterinarju, da mu stisnejo zleze "v" oziroma "pri" riti ... pes zna zaradi tega blazno smrdeti! Cena storitve pri veterinarju je okoli 2.000 SIT, nekje celo zastonj!
Dvema nasima je potrebno stiskati lojnice vsaka 2 tedna - na zalost .. dvema pa nikoli ... ampak ce jima ne stisnemo je njun vonj neznosen!!!

PS: Krompir je cisto dovoljen za prehrano psa ... enkrat na teden ga komot lahko dobi, seveda ce ga dobro prebavlja ... to vidite sele potem!

Lp, Ursa

clock-img

27.10.2005, 12:17

clock-img

Twetty

pencil-img

118

Hoj,lahk so zamašene žleze,odmaši jih veterinar,če pa smrdi že ves cajt,tega ne morš odstranit.Js mam dva psa,bokserja in bulmastifa,pa ti povem da bokserja sploh ne vohaš,bulmastif pa po kopanju enak smrdi,tak pač je.Ja kopanje res ni zdravo!

clock-img

27.10.2005, 12:19

clock-img

Anonimen

a ti bi pa kar posipala?

clock-img

27.10.2005, 12:22

clock-img

Anonimen

pes smrdi ko je vlažn. zato ga čimmanjkrat kopat pa več krtačt

clock-img

27.10.2005, 13:24

clock-img

PIKA

pencil-img

227

Doma imamo samojedko in labradorca, samojedka nima nobenega vonja, labradorec pa samo včasih. Krtačim ju vsaj enkrat na teden, kopam pa 3 do 4 x na leto. Po kopanju ju prelijem z razredčenim jabolčnim kisom. Če labradorec včasih malo zasmrdi, naredim to raztopino in ga dobro zdrgnem z brisačko, namočeno v njej.

clock-img

27.10.2005, 17:06

clock-img

Anonimen

Ce vas pes spi pri vas v postelji, se valja lih kjer je po stanovanju (pa zuni nazalost tut) in je enkrat na dan ves blaten zaradi sprehoda, dvomim, da ga boste umivali 2x letno!

Nasa Luna cist nc ne smrdi po kopanju, smrdet zacne, ko je dolg ne skopamo (enkrat na teden al pa 14 dni mal sampona za pasje mladice ... al pa se bolj redko).

LP

clock-img

27.10.2005, 21:03

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Min, glede na to da imaš ang. buldoga, začni kar pri gubah. Po vsakem hranjenju, pitju vode, mu gube obriši do suhega. Tudi jaz ti ne priporočam prepogostega kopanja, če pa že, pa vsaj s kakšnim blagim šamponom. Obstajajo tudi parfumi za pse, vendar dvomim, da  bi ga dobila v pasji štacuni. Prej na kakšni razstavi ali pa preko neta.
Daj mu pregledati tudi zobe- lahko gre za zobni kamen. Lahko pa so tudi analne žleze, gliste, trakulja...user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

27.10.2005, 21:48

clock-img

MIN

pencil-img

177

vsi ki pišete kle gor:pes je brezhiben,redno cepljen in pregledan,negovan da bolj ne bi mogel biti ima skoraj boljšo hrano kot mi z vsemi možnimi dodatki,vitamini...,samo pač moti me da smrdi pa tudi z kisom ga drgnemo samo kaj ko to zadrži le tri dni.tako da sprašujem če kaj obstaja proti njegovemu vonju? slišala pa sem tudi da obstaja pasji parfum. hvala vsem

clock-img

27.10.2005, 23:12

clock-img

ursa_p

pencil-img

1227

MIN ... glede na to, da je pes v dobri oskrbi je po moje res zelo velika moznost, da ima vnete analne zleze ... pelji ga k veterinarju. Pri nas nobena od stirih psic nima vonja, razen, ce slucajno kdaj zamujamo s stiskanjem teh zlez ... takrat je pa smrad obupen. Zakaj pride do vnetja ne vem ... ni pa nic odvisno s tem kako je pes negovan! Eni ga imajo, drugi ne.
Lahko pa obiscete tudi pasjo dermatologinjo ... ena odlicna je dr. vet. Kotnikova na Veterinarski fakulteti ... Cesta v Mestni Log, Ljubljana, 477-92-77 ... potrebno se je narociti!

RibicaRR ... ja, tudi mi skopamo punce, ce se po cem povaljajo (ce pojejo drek - packe, jim pa zobe umijeva), da bi jih pa kopali zato, ker zaradi necesa smrdijo ... vzroka pa ne poznamo ... to pa ne!

Lp, Ursa

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 27.10.2005 23:15:05 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem