cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

smrdljiv urin????

clock-img

15.02.2006, 16:10

clock-img

urši*

pencil-img

1037

Zjutraj , ko sem malega previjala je plenica full smrdela, sicer je bil še malo pokakan, potem sem ga spet, preden je šel spat opoldne in je spet smrdelo, zdaj pa spet. Ni pa tako, da bi bil urin "obarvan" ali kaj takega.
a je lahko to od kake hrane? al kaj? pije dosti ....

lp

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

clock-img

15.02.2006, 18:20

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Smrad urina lahko pomeni, da so v njem bakterije, ki lahko povzročijo vnetje. Opazuj malčka, če mu je neprijetno, ko lula. Najboljše je da ga imaš nekaj časa brez pleničke, da boš videla, kdaj bo lulal. Če bi postal tudi sicer nerazpoložen ali dobil vročino in jokal, pa čimprej k zdravniku.  iz lastnih izkušenj vem kako hudo je, če imaš vnetje mehurja oz sečnih poti. Aja, pa upam, da ni to... Vseeno pa naj čimveč pije...

clock-img

15.02.2006, 22:04

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Nekatere plenice grozno smrdijo, ko so polulane. Najhujše so Lumpijeve (tastare, za nove ne vem). Tudi pri Mylove (ki so sicer super) sem že to opazila, ko je ekstra dolgo spal. Mogoče je pa to?

clock-img

15.02.2006, 23:15

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Smrdljiv urin je lahko znak uroinfekta.
Morda pa otrok premalo popije...

clock-img

16.02.2006, 08:23

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Mene je enkrat na pregledu, ko je bil sin bolan (ne spomnim se, kaj točno mu je bilo), pediatrinja posebej vprašala, če urin kaj smrdi. Očitno, je to lahko znak kakšnega vnetja.  Mogoče, kar pokliči zdravnika in vprašaj, če je dobro da ga pripelješ ali to ni nič posebnega.

clock-img

16.02.2006, 09:24

clock-img

urši*

pencil-img

1037

Jančika od plenice zher ni, ker že en čas uporabljam Mylove in so ble vedno vredu, so mi pa pamperske grozno smrdele.
Sem pa dans razmišljala, da je predvčerajšnjim jedu ohrovt, tak , da mislim , da bi to lahk blo to, pa še začimbe so ble neke exotične.
ne vem , če jutr ne bo bolš
, ga bom pelela, da mu pregledajo vodo.
lp

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem