cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

smrdi ji iz ust - 3 letnica

clock-img

11.01.2006, 11:54

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Po bronhitisu naši Luciji smrdi iz ust, poskusili smo že s soparami, smrekovi vršički, toplimi oblogami ... zdravnica je rekla, da najbolje pomaga morje ali pa kake toplice.
Začela je počasi izkašljevati, a še vedno ji smrdi iz ust po gnoju.
Kakšen nasvet? Prosim.

clock-img

11.01.2006, 13:02

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mogoče pa ima angino - takrat imajo zadah zaradi gnojnih mandeljnov.

clock-img

11.01.2006, 14:08

clock-img

Anonimen

Moj Tibor je tudi včeraj imel zadah iz ust in sem res takoj pomislila na angino. Ker je imel v soboto in nedeljo visoko vročino, ampak zdaj pa izgleda kolikor toliko dober, zato nismo bili nič pri zdravniku. Že celo jest je malo začel. Ampak tale zadah me pa malo moti.
Po moje to kaže na kakšno vnetje nekje. A vam pediatrinja pravi, da je to kar O.K.?

clock-img

11.01.2006, 14:28

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

To je sigurno vnetje seveda najprej pomislimo na mandlje, možno pa da je tudi iz trebuščka zaradi kakšne hrane. Jaz sem pri mojih opazila tudi po določenih antibiotikih tak zadah.

clock-img

18.01.2006, 09:24

clock-img

katarina j.

pencil-img

194

Ah, to našemu 4 letniku velikokrat pozimi, ko je polno teh prehladov pa virozic. Takrat ko to zavoham, vem da mu moram čistit nos, da je že ves zabasan. Začnemo mu špricat Sterimar-fiziološko rastopino, pa pihat iz nosa, kaj več pa ne moreš naredit. Včasih se iz tega naredi kakšna vročina, včasih pa mine.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem