cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

smrdeče perilo

clock-img

16.12.2005, 14:45

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Čao vsem!

Pred nekja časa sem tulaj zasledila debato na podobno temo, kjer ste omenjale kako vam smrdi oprano perilo. Tudi meni se je dogajalo. Pred par dnevi pa mi je začel nagajati pralni stroj. Danes mi je prišel serviser popravljat in ugotovil, da spušča vodo skozi filter, ki je bil totalno zapackan. Vprašal me je, če nisem nič opazila, da bi mi kaj slabše pralo. Sprva sem sicer mislila, že odkimati, saj res nisem nič takega opazila, potem pa sem se spomnila na moje večno zatohle brisače. No, zdaj sporočam tudi vam, mogoče pa bo kateri pomagalo iz zagate. V bistvu je prav smešno, kako si včasih razbijamo glavo s kakim problemom, potem pa dobimo drugič odgovor kot na dlani.

Želim vam veliko dišečega perila!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem