writing-img

smeti doma - pomoč

clock-img

13.10.2011, 09:10

clock-img

petruska

pencil-img

465

Kakšne koše za smeti uporabljate doma?
Mi smo v bloku, pa se trudimo ločevati ampak s prostorom je problem, zato bi rabla kakšne predloge, katere koše uporabljate, s katerimi ste zadovoljne.

clock-img

13.10.2011, 09:16

clock-img

enea

pencil-img

2440

jaz ne uporabljam košev, ker imamo premajhno stanovanje za kaj takšnega,... za smeti imam navaden koš z vrečko noter, za bio odpadke imam kantico, kjer je bilo prej 6 kg zelje noter, sedaj pa dam tiste bio - razgradljive vrečke noter in potem nesem kar v vrečki v kanto za bio odpadke, za papir, plastiko in steklo pa imam najlon vrečke iz trgovin,... ko odnesem vse stresem v za-to namenjen kontejner, vrečke ki ostanejo pa v plastiko,.

clock-img

14.10.2011, 11:33

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Midva mava na balkonu za papir, steklo in embalažo, pa kr skup mečeva, pol pa dol razporejava. V kuhinji pač navadni koš za vse ostale odpadke, pri roki, na pultu pa eno navadno plastično posodo, ki jo sproti dol nosiva v biološke, torej po kosilu...

clock-img

14.10.2011, 11:50

clock-img

Anonimen

Za ostale odpadke imava en bolj majhen košek, za papir imam škatlo za čevlje v predsobi in odlagam tja, za biološke imam Organka, za embalažo pa malo večji koš (zraven tistega malega za ostale odpadke).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem