cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

slušalke za skype ne delajo

clock-img

30.03.2007, 13:25

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Skype uporabljam doma in v službi že dalj časa, do sedaj brez problemov. Pred nekaj dnevi pa me doma ob klicu iz Kanade nikakor niso slišali. Naredili sem testni klic in dejansko ugotovila, da se mene ne sliši, jaz pa vse dobro slišim. Poskušala sem že vse mogoče fore, skoraj doktorirala na avdio nastavitvah, ampak ne deluje. Zvočna kartica je o.k., vse je do sedaj delovala, sedaj pa kar naenkrat ne deluje. Kaj bi to lahko bilo? Ima kdo kakšno idejo?

Hja, zdajle mi je padlo na pamet, da je mogoče lahko kaj narobe s slušalkami. Moram še iz to poskusit, da namreč vzamem službene slušalke in preverim, če se isto dogaja.

Ampak če ima kdo podobne izkušnje, se priporočam za info, kako je rešil.

clock-img

30.03.2007, 13:32

clock-img

spelaz

pencil-img

206

Tudi nam je včeraj nekaj tekalo. Se je moj pogovarjal - vse ok, potem pa kar naenkrat ni on več nič slišal, oni na drugi strani pa je vse slišal. Pa sta tudi probavala vse fore - še posebej ker je oni neki ful IT frek.

Ti ne znam pomagat, žal...

clock-img

30.03.2007, 14:27

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Hja, vseeno hvala. Je fino vedeti, da v nesreči nisi samuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem