cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

slovenjgraška porodnišnica

clock-img

26.07.2005, 22:06

clock-img

aljaž-blaž

pencil-img

88

ZANIMA KAKŠNE IZKUŠNJE IMETE MAMICE Z TO PORODNIŠNICO. JAZ SEM NAMREČ PRED 7 LETI IN MESEC NAZAJ RODILA V TEJ PORODNIŠNICI IN MORAM POVEDATI DA KAR SE TIČE OSEBJA V PORODNI SOBI SAME POHVALE NA ODDELKU PA GROZA. ENA SESTRA JE ZELO IZSTOPALA TAKO DA JE NE MORETE ZGREŠITI ZATO ME ZANIMA KAKŠNEGA MNENJA STE VE LEP VEČER ŠE NAPREJ IN ČIM BOLJŠE OKREVANJE NA ODDELKU VAM ŽELIM TER ZELO DOBRO OSEBJE NE ODDELKU...:duda::modri::duda::modri::duda:

clock-img

27.07.2005, 08:27

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Ja, res ena zelo izstopa. Vendar druge odtehtajo, ki so zelo prijazne.

clock-img

28.07.2005, 12:05

clock-img

tadejaa

pencil-img

121

Tudi jaz sem pred sedmimi leti prvič rodila v SG in se še dobro spominjam te sestre,ki je bila resnično neprijazna.Pred dvema mesecema pa sem drugič rodila,vendar te sestre tiste dni ni bilo na oddelku.Na splošno so bile vse prijazne od sester do strežnic,zdravniki in pediater so bili pa sploh super.
Jaz imam SG v zelo lepem spominu.

POzdravček!

clock-img

11.08.2005, 00:48

clock-img

m_m

pencil-img

1417

jp, hitler sestra. Še je tam :((

clock-img

13.08.2005, 08:35

clock-img

flecker

pencil-img

23

Ker sem se pred kratkim preselila v Velenje, pa me zanima kakšna porodnišnica je v Sl. gradcu ali v Celju? Je vse staro v sobi, tuš, wc?
Jaz sem pred 4 leti rodila v Mb, tam je lepo in čisto, pa bi raje ponovno tam rodila a je daleč...:zmeden2:

clock-img

13.08.2005, 08:38

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Staro je bolj ko ne povsod, cisto pa tud. Vsaj naj bi blo, a ne?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem