cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sling

clock-img

15.06.2008, 22:11

clock-img

linostar

pencil-img

11

Živjo, vse bolj se navdušujem nad slingi. Se mi zdi, da bi bil zelo uporaben za nošenje mojega dojenčka-star 1 mesec. Kakšne so vaše izkušnje, priporočila, kritike?

Hvala za mnenja, lp

http://www.mojskratek.si/hotslings.html

clock-img

15.06.2008, 22:18

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1292897

Tukaj si lahko prebereš veliko izkušenj...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

15.06.2008, 22:19

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

jaz imam pouncha in sling z obroči, meni osebno je pounc boljši in veliko bolj enostaven...sicer pa nobenega ful ne uporabljam. občasno pounca, sling sem pa samo dvakrat....

clock-img

16.06.2008, 19:05

clock-img

TinaM

pencil-img

45

Najprej sem imela Maya sling z obroči, zdaj imam hotsling. Oba super, samo hotsling je še boljši user posted image . Ne vem kako bi brez, ker se mala res veliko nosi. 

clock-img

01.08.2008, 16:10

clock-img

24julij

pencil-img

565

mene pa zanima ce si je katera sling naredila doma,katero blago je uporabila? oziroma kaj vse rabis? mogoce kdo pozna koga ki proda rabljen sling?

clock-img

03.08.2008, 10:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.08.2008, 21:40

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Tudi jaz imam ring sling in pouch. Od dveh tednov ga že neprestanano nosim, saj ima zelo močne kolike. Meni je pouch veliko boljši. Mi je bolj praktičen in se mi zdi, da dojenček v njem lepše leži. Kar pa je pomanjkljivost poucha je to, da ga ne moreš nastavljati po meri. Ravno zaradi tega sem naročila ring sling da bi lahko še ati uporabljal, pa raje kar še en malo večji pouch uporablja.
Sem si ga pa sešila sama in je res čisto po meri narejen.

clock-img

04.08.2008, 22:58

clock-img

massylou

pencil-img

539

IZVIRNO SPOROČILO: linostar

Živjo, vse bolj se navdušujem nad slingi. Se mi zdi, da bi bil zelo uporaben za nošenje mojega dojenčka-star 1 mesec. Kakšne so vaše izkušnje, priporočila, kritike?

Hvala za mnenja, lp

http://www.mojskratek.si/hotslings.html

Saj tu si ga lahko izposodiš, pa potem vidiš, če ti je ok.
Sama pri malecki nisem imela nič, mi je pa neskončno žal, ker je bila stalno pri mamici, drugače je bilo joj. Pri naslednjih user posted image  brez pripravljenega slinga ali česa podobnega sploh ne grem rodit user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem