cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

slikice za krst

clock-img

23.02.2006, 21:43

clock-img

dadica

pencil-img

556

Prosila bi vas za link slikic od kakšnih angelčkov,sem dala v iskalnik pa so samo strani od stare rr in mi ne odpre!user posted image

hvala in lp dadica

clock-img

23.02.2006, 22:26

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Joj, dadica..nisem te razumela. Kaj bi rada link, od slikic naših angelčkov, ki so bili pri krstu, ali le slikice otročičkov, da boš dala na vabilo za krst?

clock-img

24.02.2006, 00:34

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Če sem jaz prav razumela, si želiš slikice naših angelčkov pri krstu. Se morda motim?

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

24.02.2006, 13:11

clock-img

dadica

pencil-img

556

slikice angelčkov da jih lahko dam na vabila,za to potrebujem link,mislim pa takšne narisane.hvala in se opravičujem za nesporazum!
lp dadica

clock-img

24.02.2006, 13:40

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

narisane...hm...drugače so od Anne geeds al neki tacga kup slikanih dojenčkov. Za narisane ti pa ne znam povedat (ampak sej za te verjetno veš, ker imaš enga tacga v opisu, pa vidim da ga ima lelaval tut). Bom pobrskala če jih imam kej na PC. Če jih najdem, ti javim na privat!
LP

clock-img

24.02.2006, 13:45

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Nekaj  sem jih našla:
http://pupica.moj-album.com/album/2319308/

< Sporočilo je popravil puncica -- 24.2.2006 13:57:18 >

clock-img

25.02.2006, 09:54

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Jst sem pa mojmu Žanu sešila včeraj belo oblekico, krilca sem pa kupila v Rutarju in bo zdaj za pusta angelček. Začela sem pa to delat zato, ker sem rekla da bom slikico uporabila za vabilo na krst...
Zaenkrat še ni slikan, ko pa bom imela slikce jih bom dala na RR.

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem