cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sladkor

clock-img

25.10.2006, 10:03

clock-img

Elen

pencil-img

33

zivjo vse user posted image  in mamice,

zanima me kako je s sladkorjem in sladkarijami med nosečnostjo.
moja sorodnica, ki je tudi user posted image , ne je nobene sladkarije, ker pravi da je to slabo za otrokove zobe. povejte mi svoje mnenje o tem, predvsem pa svoje izkušnje. meni se namreč to zdi malo absurdno

imejte rade sebe in druge...

clock-img

25.10.2006, 10:18

clock-img

triša

pencil-img

550

Jaz sem jedla vse razen tatarca in paštete. Ti se nič ne sekiraj in lepo jej kar ti paše, ker telo  samo pove kar rabi. Ta pa da cukr vpliva na zobe dojenčka prvič slišim,mogoče kasneje ko je že na svetu, mu daš namesto sladkega soka, razredčenga z vodo. Jaz moji ta mali dajem ne sladkan čaj pa je čisto zadovoljna.
Tak, ti si kar privošči čokoladice,tortice, sladolede.....

clock-img

27.10.2006, 23:21

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Sladkor je slab za user posted image  ne za user posted image  ki je še v trebuhu. Ta je pa dobra! user posted image

clock-img

28.10.2006, 16:01

clock-img

trdozimc

pencil-img

918

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Da se že rodi s kariesomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2006, 08:29

clock-img

Elen

pencil-img

33

se mi je kar zdelouser posted image  Sem hotela še vašo potrditev. Tudi jaz vse jem, razen surovega mesa in jedi z surovim jajcem.
Potem me pa starši hecajo na račun te znanke, če bom kar vse po vrsti zbasala v sebeuser posted image

clock-img

30.10.2006, 08:52

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Zato se pa otroci rojevajo brezzobi, ker matere preveč cukra pojejo in že v trebuhu otrokom odpaejo zobjeuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

30.10.2006, 11:13

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Jaz sem mogla pojest na dan eno čokolado. Je bila taka sila, da sem šla enkrat 3km peš v dežju ponjo. Tko da jaz sem ga pojedla ogromno.

clock-img

30.10.2006, 12:24

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

Zato se pa otroci rojevajo brezzobi, ker matere preveč cukra pojejo in že v trebuhu otrokom odpaejo zobjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem