cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

skutica in sir

clock-img

28.06.2007, 15:04

clock-img

piškamiška

pencil-img

215

Se opravičujem, ker je bilo že milijon stvari napisanih na to temo, samo vseeno...

ali lahko jem skutice (npr. Topfencreme, itd - tiste iz trgovine zapakirane zadeve) in sire (npr. ementaler)?

Sveto sme bial prepričana, da to pa res ne more škoditi, vsaj kar se tiče toksop., potem pa me prestrašijo z listerijo. user posted image  Jst sem že čisto zmešana. user posted image

lp
piškamiška
user posted image  

clock-img

28.06.2007, 15:16

clock-img

Anonimen

jaz sem to normalno jedla- no še prevečuser posted image

clock-img

28.06.2007, 15:29

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Tudi jaz sem jedla skute in sire. Izdelki, ki jih kupiš v trgovini, so pregledani in po mojem mnenju ni razloga za skrbi.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

28.06.2007, 20:21

clock-img

eya

pencil-img

4615

IZVIRNO SPOROČILO: arielca

Tudi jaz sem jedla skute in sire. Izdelki, ki jih kupiš v trgovini, so pregledani in po mojem mnenju ni razloga za skrbi.

Se kar podpišem pod tole.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

28.06.2007, 23:06

clock-img

mala zelena

pencil-img

51

jaz tudi jem. Se mi zdi, da v drugi nosečnosti nasploh manj komplicira. Sem ravno včeraj pomislila, da morda ne bi bilo slabo, da malce prečekiram, kaj ni priporočljivo jesti - sem že pozabila od lani user posted image

clock-img

29.06.2007, 22:11

clock-img

koala

pencil-img

5539

Ponavadi so vsi ti siri (trdi) pridelani iz pasteriziranega melka, pravtako te skutke, tako da jih lahko mirno poješ.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

30.06.2007, 15:10

clock-img

Anonimen

JAz nisem jedla edino plesnivih sirev ali kakšne mozzarele. Drugo pa vse. Jogurte, skutke, trde sire, sire za namazat...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem