cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

skrita stran splava

clock-img

23.02.2005, 03:04

clock-img

sabina*

pencil-img

12

uffff, a je morda katera že videla to stran?! Določeni prikazi so dejansko kruti!!

http://www.kiss.uni-lj.si/~k4fr0317/splav/index.htm

clock-img

23.02.2005, 06:12

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Grozno.

clock-img

23.02.2005, 08:38

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

:( :( :( :(

clock-img

23.02.2005, 08:46

clock-img

fricka

pencil-img

751

Neumnost. Dilem o splavu ne bo nikoli ne konca ne kraja, ampak ta prikaz obravnava samo en vidik splava in to na zelo krut način. Prepričana sem, da splav ni lahkomiselno dejanje in zadnji izhod v sili za vsako žensko, razlogi pa so seveda lahko različni. Psihične posledice pa ostanejo.

clock-img

23.02.2005, 10:41

clock-img

Tina J.

pencil-img

9

Krut prikaz za še bolj kruto dejanje. Zadnji izhod v slili bi bil lahko, da daš otroka v posvojitev, ne pa da ga daš ubiti.

clock-img

23.02.2005, 11:00

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz sem načeloma proti splavu ( ker je zame nesmisel ubit nedolžnega otroka, ki ne more nič zato da je na poti. po mojem bi vsak, ki lahko seksa, tud ahko stopil v trgovno po kondome. vedno je pa opcija posvojitev in še tu ima mati moćnost, da se v določenem času premisli ali pa čez leta otrok poišče prave starše. to ni dokončo. ubit mlado nedolžno življenje jepa dokončno, tu ni več poti nazaj,
razen 2 izjem: bolezen matere ali otroka, da ne bosta živela s kakimi posledicami človeka nevredno življenje
druga izjema pa je posilstvo, tudi v tem primeru bi mati in otrok utrpela hujše psihične bolečine itd. če bi se otrok rodil, kot pa če ne.

strani sem preletela na hitro, filmov pa ne bom gledala, ker se mi taki posnetki upirajo. sploh sedaj, ko sem nosečka in bi lahko to škodovalo moji bebici - taki vtisi, ki vplivajo na psihično počutje mamice.

clock-img

23.02.2005, 14:46

clock-img

Urša76

pencil-img

681

ajoj, spet sem na istem mestu k decembra...(ss)
:((:(

nimam komentarja... na najdem besed...

clock-img

23.02.2005, 14:53

clock-img

saba

pencil-img

1221

filmček je grozeeeeeeeeeennnnn

joj kako mi je žal da sem ga odprla:((:((:((:((:((

zdaj bom pa sigurno mela grde sanje

clock-img

24.02.2005, 01:07

clock-img

Annny

pencil-img

4837

:((

clock-img

24.02.2005, 17:05

clock-img

Pika10

pencil-img

159

Mene pa zanima kako imajo zdravniki srce da to naredijo iz otročka, saj so se le šolali da rešujejo življenja in ne da jih pobijajo.

clock-img

24.02.2005, 18:12

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Zame je to umor- tudi jaz ne razumem zdravnikov, kako lahko naredijo kaj takega!!!!:((:((:((

clock-img

09.03.2005, 11:19

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Jaz pa mislim, da zdravniki niso nič krivi, kajti oni verjetno to opravljajo z težkim srcem, oni so samo tisti ki morajo to narest in se mi zelo smilijo. Za splav pa je kriva vsaka punca ki se odloči zanj.Dobro ne morem obsojati te punce, ker ne vem kako bi jaz ravnala na njihovem mestu, če bi zanosila pri 16 letih. Samo je pa danes že toliko zaščite in vsaka lahko nekaj stori zase in za to da ne bo nikoli občutila te bolečine. Jaz sem morala it na čiščenje, ker ni bilo vidnega ploda in mi je bilo res grozno, ker sem se tako zelo veselila te male pikice v sebi, potem pa kot strela z jasnega vsega veselega je bilo v trenutku konec.

clock-img

12.03.2005, 15:44

clock-img

Anonimen

Kaj pa hipokratova zaprisega zdravnika?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem