In ne bom postila otroka da se dere v postlici, jo bom sigurno vzela k sebi in pocrkljala, on pa mi nato rece, ce jo vzamem iz postlice da me bo zapustil...pa kaksen je to odnos?
Navadno najdem kanček upanja za odnos, ampak tule ga pa tudi jaz ne vidim! Bolanega otroka ne smeš it potolažit ali kaj? Pa je čisto znorel ali kaj???
Vsekakor bi ti rekla dvoje: ne pusti se ustrahovati in pojdi na CSD. Mislim, da ti otroka ne morejo kar vzet, samo zato, ker nisi zaposlena. Vsekakor pa pojdi tja, da ti vse razložijo, kakšne so tvoje pravice in dolžnosti. Ne verjemi mu, ker blefira! Na CSD ju povej, kar si tu nam - vključno s tem, da bi v primeru, da otroka dobi on, skrbela zanj babica. Mislim, da večinoma skoraj vedno dajo otroka mami, če ni ta ravno zadrogirana... Več o tem ve Kerensa, tudi iz izkušenj, mogoče jo probaj kontaktirat.
Glede tega, kam it, se mi zdi ideja z materinskim domom dobra - imaš čas, da najdeš službo in stanovanje in to ne na vrat na nos, pa hkrati se boš tam lahko vsaj zvečer učila...
kakih drugih konkretnih nasvetov žal nimam, ker ne poznam nikogar osebno, ki je bil v taki situaciji. Samo običajno so ljudje, ki se tako obnašajo kot tvoj mož, v resnici strahopetci in samo blefirajo. Ne pusti se mu!
Če bo imel kdaj svetel trenutek, mu poizkušaj povedat, da stopa na pota svojega očeta (mogoče ga bo to kaj streznilo), da se obnaša vedno bolj tako - in da ve, da njemu ni bilo fajn v otroštvu to gledat...
Če želi oditi, potem mu olajšaj pot in se razidita - če želita bit z bivšo skup, naj bosta, če jima je bilo tako všeč, kot sta imela. Tebi pa tega ni treba!
meni se zdiš zelo razumna in samostojna ženska in prav res lahko najdeš precej boljšega! Samo zato, ker si se 1x v življenju zmotila, da si pač izbrala napačnega, ti pa res ni treba celo življenje trpet! popravi napako, prekliči izbiro in pri naslednjem pazi, da ga boš malo boljše poznala, to je vse. Mlada si še in gotovo ti bo uspelo! Nihče nima več energije in moči kot mlade mamice
![user posted image](http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif)
! Splača se ti, celo življenje imaš še pred sabo!