cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sindrom nemirnih nog

clock-img

19.08.2007, 10:39

clock-img

celin

pencil-img

18

Ola, bi mi lahko katera povedala kaj od sindroma nemirnih nog. Jaz se sicer zdravin za panično motnjo, sedaj pa so mi odkrili še sindrom nemirnih nog. Dobila se tabletke, vendar jih ne prenesem, so prehudi stranski učinki. Sedaj me pa zanima kak nasvet, kako to obvladovati oz. če bo to kdaj dobro.

clock-img

19.08.2007, 11:08

clock-img

Anonimen

O tem je že bila enkrat ena tema odprta, ampak je ne najdem. Našla sem samo od Magi* eno razlago, da je ona imela to. Mogoče je prav ona potem to temo odrla in se jih je kar precej našlo, ko so tudi to imele. Upam, da se bo katera tole videla.

clock-img

19.08.2007, 16:05

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

clock-img

19.08.2007, 23:22

clock-img

apolonica

pencil-img

63

Tudi jaz sem imela zelo nemirne noge - sicer le med nosečnostjo, da zaradi tega nisem mogla gledat TV in spati. Pa mi je gin. rekel, naj jih izmenično tuširam mrzlo - toplo, kakih pet ponovitev - končat je treba s toplo in je blo mal boljše. ne vem pa kako hudo je pri tebi. poskusi in se skoncentriraj, da bo pomagalo.

lpuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem