cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

simpatektomija

clock-img

02.02.2013, 13:07

clock-img

simin

pencil-img

166

Nikjer na forumu nisem zasledila kaj več o tem posegu,
pa me zanima, če je katera bila oz. pozna koga, ki je bil in kako
se je obneslo na koncu?
Gre za operacijom kjer ti preščipnejo živec ko se prekomerno potiš
ali zardevaš...
Vsaka informacija bo več kot dobrodošla, hvala.

clock-img

20.02.2013, 16:29

clock-img

Nacnerok

pencil-img

2

Jaz se od maja do oktobra grozno znojim v glavo (lasišče, obraz) in grem na simpatektomijo JUTRI. Ali je kaj bolje, sicer še ne bom vedela takoj, ker se pričnem potiti šele pri temp. višjih od 25 stopinj. Tako, da bom o uspehu operacije lahko sodila šele od maja naprej.

clock-img

25.02.2013, 10:47

clock-img

Nacnerok

pencil-img

2

Hoj, ponovno sem jaz.
Zares sem bila prejšnji teden v četrtek operirana. Na Torakalno kirurgijo (UKC Lj.) sem prišla v četrtek zjutraj, takoj so me operirali in zvečer sem šla že domov. Oprecija poteka v splošni narkozi, ko se zbudiš, imaš sicer bolečine v prsnem košu, ampak se da preživeti.
Jaz sem po operaciji dobila malo vročine in sem se začela potiti. Nagonsko sem pričakovala spet potenje v glavo, pa GA NI BILO. Namesto v glavo (obraz, lasišče) kot PRED operacijo, sem se PO operaciji zmerno potila v trebuh in hrbet. Hvala bogu, kaže da je operacija uspela in bom poleti brez sramu lahko hodila po svetu.
LP, upam da je informacija koristna.

clock-img

28.02.2013, 20:37

clock-img

simin

pencil-img

166

Živjo,

poslala sem vam ZS !!
Hvala za odgovor, sem že skoraj obupala...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem