Punce, a ste prebrale naslov: sex mi je španska vas
in takšne stavke v besedilu:
IZVIRNO SPOROČILO: mimi68
Ima navado, da me vedno ko me sreča prime za joške ali za rit in podobno. To je meni velikokrat odveč. Ko se zvečer vleževa v postelja je njegova potreba že na vrhuncu, meni pa ni in ni.
Včasih se zaradi tega spreva, vendar partner doseže svoje, jaz popustim, da je vse OK.
Ker me njegova potreba že mori, se nikakor ne morem pravilno sprostit. Ko se začneva ljubiti me pograbi neka panika in hkrati jeza ker moram naredit nekaj kar ni po moji volji.
On pa ne razume, da jaz nimam potrebe po seksu.
Jaz sem ob tem dobila občutek, da ona ni nikoli razpoložena do sexa.
In kaj je tako narobe, da jo zgrabi za rit? Saj sta par, nekako pa more nakazati, da bi rad sexal. Iz tega se lahko razvije predigra. Verjetno, pa je njen odziv takšen: ,,Kaj me spet grabiš za rit, kaj samo na sex misliš?'' Namesto, da bi ona v tem trenutku obrnila igro.
@ronja: glede redbulla in aspirina: bil je samo primer. sama ne pijem ne redbula, ne kave in ne jem aspirina. hotela sem povedati, da naj enkrat mogoče povzame pobudo in bo mogoče naslednjič pristop in odnos drugačen. če pa ne pomaga, pa bo potreben trezen pogovor in jasna obrazložitev stanja.
In še to: mimi ni nikjer napisala, da se je poskusila pogovoriti z njim o njegovem pristopu do spolnosti. Samo, da se drugače dobro razumeta, da se dogovorita o stvareh glede kmetije, itd. O pogovoru in njenem odnosu do sexa, pa je bilo napisano samo, da je njej sex španska vas in da nima želje po tem.