IZVIRNO SPOROČILO: SanMat
Živjo!
Kaj naj pa naredimo tiste, ki gremo prvič rodit (v CE ali katerokoli drugo P) ob takšnem ravnanju sester? Kako boste ravnale tiste, ki ste že rodile in doživele slabo izkušnji? Kako drugače boste ravnale? Oz. kako bi ravnale zdaj ko ste že bolj izkušene? Ker sama nikoli ne vem ali se splača skregat, pritožit, bit še sam nesramen, ali je pol še slabše?
LP
jaz kakih slabih izkušenj sicer nimam, je pa dejstvo, da se moreš znat postavit zase in za otroka, ker pač se lahko kak škis najde. povsod. in ko prvič rodiš, si ranljiva, hormoni delajo svoje itd. pojma nimaš, kako grejo te zadeve in pač ne upaš kaj dosti sikat
![user posted image](http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif)
no, jaz sem kar, ker pač nisem tak tip, da bi bla tiho. in samo ena sestra je bla bolj čudna, sem mela malo pod lučko in pridem tja, pa je bila pokakana in je jokala. in rečem sestri, da bi jo pač blo treba previt, ker je pokakana, pa mi zarenči da jo je malo prej in da tudi doma ne bom kar naprej previjala otroka, na 4 ure .mi je kr zavrelo in sem ji zasikala, da to pa nje čisto nič ne briga, pa če bom jaz cele dneve samo plenice gor in dol driblala. otrok je posran in tak ne bo zdej 4 ure in je za previt. in pika. in sem jo sama previla, je gledala ko satan iz kugle, samo briga me.
ostale so ble pa vredu, tudi nisem mela občutka da bi forsirale dojenje, pa tudi pri drugih sem opazila, da se zelo trudijo, da bi jim pomagale pri dojenju. je pa res, da niso vse take in je hudič, če na kako kufo naletiš...