cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sesalec z vodnim filtrom

clock-img

02.01.2007, 17:09

clock-img

super nova

pencil-img

60

Ima katera mogoče vodni sesalec rovus in kako je zadovoljna z njim? Kaj pa kakšni drugi sesalci z vodnim filtrom, napišite svoje mnenje? Lp, vsem skupaj in srečno 2007!!!user posted image user posted image

clock-img

02.01.2007, 17:46

clock-img

Anonimen

Glede rovusa je že ogromno tem odprtih. Vpiši rovus v iskalnik in ti bo vn vrglo.
Drugače pa jst ga imam in sem zadovoljna. Je pa kar dost pritožb drugač mndeuser posted image
Ni tako tih kot na reklami pa močan tud ni glih neki ekstra drugače mi je pa všeč.

clock-img

02.01.2007, 19:26

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Tudi jaz sem danes gledala reklamo za rovus in me zanimajo vaša mnenja.

clock-img

04.01.2007, 10:39

clock-img

Anonimen

Moja tašča ga ima.Je pa še mogla zraven naročit tri filtre baje da potem ima dve leti mir.Je pa dala vse skupaj 45 tisoč.Sem probala tudi jaz z nim čistit pa nisem zadovoljna,ker zelo brni ful je glasen pa ni močen.Imam enega novega brez vrečk,ki sem ga odnesla v klet,ker moraš po vsakem sesanju filter spihat pa tak prah se naredi,ko stresaš ven.Sem pa kupila pred leti enega,ki tudi lahko pereš z njim pa ga imam zdaj nazaj.Je tako močen,da mi kar tepihe dviguje pa lepo spuca res.Še vedno prisegam na sesalce z vrečkami.To kar kažejo po tv je laž.Bi pa imela vodnega samo bolj tihega ne pa to,da te cela ulica sliši,ko sesaš.Meni ni ok.user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem