cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

senca - katero drevje

clock-img

30.07.2016, 09:35

clock-img

Halili

pencil-img

4

ker smo na parceli na kateri je cel dan sonce me zanima katera drevja vsaditi v jeseni da bo hitro rastlo in dajalo senco.
razmišljala sem o kiviju.

clock-img

30.07.2016, 22:20

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

kivi? potem je vseeno, če daš trto

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

02.08.2016, 14:56

clock-img

Abelar

pencil-img

17

Najgostejšo senco daje oreh.
Prijetna je tudi lipa.

Zelo hitro zraste visok fižol in daje tudi senco, če ga posadiš tako, da ti na pravo stran meče senco.

clock-img

02.08.2016, 20:05

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

IZVIRNO SPOROČILO: Abelar

Najgostejšo senco daje oreh.
Prijetna je tudi lipa.

Zelo hitro zraste visok fižol in daje tudi senco, če ga posadiš tako, da ti na pravo stran meče senco.

user posted image user posted image user posted image Fižol to pa ja user posted image user posted image

Ne vem kaso se jim reče, vendar stric googl ve user posted image , da obstajajo neke vrste dreves, ki naj bi zrastle več kot 1m visoko v enem letu....Kar pa se oreha tiče - on ima to orehovo olje, ali smola ( kakorkoli že temu rečemo) da spodaj nič kaj ne uspeva...niti trava. Pri lipi pa pazi če je kdo alergičen ....

clock-img

04.08.2016, 09:48

clock-img

Abelar

pencil-img

17

user posted image
Ampak sem čisto resno mislila s fižolom. user posted image

Hitro zraste do višine 2m in res daje senco. Konec sezone "ograjo" poješ, korenine zakoplješ v zemljo in jih tako obogatiš z dušikom, naslednje leto pa ponoviš vajo. Po par letih imaš pa tudi že senco tistega pravega drevesa, ki si ga posadil.

user posted image

clock-img

06.08.2016, 00:10

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Oreh preblizu hise ni priporocljiv zaradi korenin, ki ti grejo pod hiso in zaradi polhov, ki jeseni ponoci kradejo pridelek in ropotajo. Lipa da lepo senco in dober caj, jaz sem bolj za lipo.

clock-img

17.08.2016, 13:29

clock-img

vanilla

pencil-img

875

Kar hitro in košato raste tudi kodrasta vrba. Mi jo imamo in je tudi nezahtevna za vzdrževanje, kar pomeni, da je kar trpežna. Jo je pa potrebno obrezovati, da ti ne podivja, ker tako hitro raste - lahko oblikuješ lepo krošnjo in je ne pustiš, da zraste "v višave".

clock-img

22.08.2016, 16:11

clock-img

madjanca

pencil-img

769

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Oreh preblizu hise ni priporocljiv zaradi korenin, ki ti grejo pod hiso in zaradi polhov, ki jeseni ponoci kradejo pridelek in ropotajo. Lipa da lepo senco in dober caj, jaz sem bolj za lipo.

Je pa treba povedat, da je pod lipo vse lepljivo nonstop :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem