cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

senčnik za luč - "luster"

clock-img

25.11.2005, 14:57

clock-img

daisy

pencil-img

437

za otroško sobico bi ga rada izdelala sama. sobica še čaka na poslikavo tema: domače živali, narava... stropno lučka naj bi bila tudi v tem stilu. kaksne ideje?!

lp

clock-img

26.11.2005, 10:10

clock-img

paris

pencil-img

1304

Luč bi lahko bila iz papirmašeja- papirnate mase- kakšna žival, samo ne vem kako se papir obnese na toploti, ki jo luč oddaja? Ali pa iz špage- naprimer v obliki sadeža, kot kakšno jabolko ali jagoda? Ali pa mogoče iz lesa- ptičja hišica ali kaj takega? No to so moje ideje na hitrico, za izvedbo boš morala pa sama poskrbet- poišči kaj na RR!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

26.11.2005, 10:32

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Moj mož je ta manjšemu naredil senčnik iz otroškega dežnika (medvedek PU). Uporabil je staro luč oz. del luči, kjer je žarnica in "nosilec", da je potem lahko pritrdil narobe obrnjen dežnik. Je super lučka in daje nežno svetlobo.
Mogoče pa je moj mož zgrešil poklic?user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

27.11.2005, 11:17

clock-img

daisy

pencil-img

437

hvala za ideje. zdaj kaze, da bova najbrz kar kupila papirnat senčnik v obliki balona. pa se poceni je .

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem