cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

semena na traku

clock-img

15.01.2014, 17:40

clock-img

mini86

pencil-img

6050

a imate kakšne izkušnje z njimi?
lansko leto sem si jih ogledovala, letos pa kupila..

clock-img

15.01.2014, 17:51

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

jaz sem jih enkrat kupila in ce se ne motim je bila berivka. Ni prislo nic ven. saj mozno, da so bila samo moja taka ali samo tista serija, sam mene je minilo.

clock-img

16.01.2014, 08:00

clock-img

keira1977

pencil-img

77

živjo,

povem ti polomija.

Mi smo kupli 3 vrste motovilca, enega od teh na traku. Moram ti reč, da je prišu ven samo eden. Nikoli več ne bom kupovala na traku...stara dobra semena, malo truda pa bo.

LP S.

clock-img

16.01.2014, 12:28

clock-img

mini86

pencil-img

6050

user posted image ok..pol bom samo tko za probo kupla še kakšnega..

k od mojga nona je po nesreči kupla tak korenje na traku in je bil ogromen in ful lep..od kle mi ideja o trakovih

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

16.01.2014, 12:44

clock-img

rakica82

pencil-img

786

jaz sem lani kupila bolj po naključju peteršilj na traku. Še nikoli nismo imeli tako lepega, ful je hitro zrastel, blo ga je ogromno, lepo gost in zelo lepo je rastel. so me vsi spraševali kaj za ena semena imamuser posted image

ti si najlepša pesem življenja mojega...

clock-img

16.01.2014, 12:46

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: rakica82

jaz sem lani kupila bolj po naključju peteršilj na traku. Še nikoli nismo imeli tako lepega, ful je hitro zrastel, blo ga je ogromno, lepo gost in zelo lepo je rastel. so me vsi spraševali kaj za ena semena imamuser posted image

a je bil v krogcu..k tazga mam js zdj..a si ga na vrt posadila al tudi kakšnega v lonček..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

16.01.2014, 12:51

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Tudi jaz večkrat kupim te trakove, ker mi je všeč, da je vse lepo v liniji (se lažje odstranjuje prevel potem).

Nisem ugotovila od česa je odvisno, ampak najbrž ne od traku temveč semen v traku. Nekatere stvari so namreč lepo zelo zrasle, nekatere pa sploh niso.
Poskusi. Če ti v dobrih 14 dnevih nič ne pokuka iz zemlje, greš še vedno lahko kupit drugo seme.

clock-img

16.01.2014, 12:54

clock-img

mini86

pencil-img

6050

kaj pa si sadila s temi trakovi..

js mam doma neko mešano solato-pač lepa na sliki je bla, in pa peteršil..
rada bi pa kupila še vsaj korenje..

clock-img

16.01.2014, 12:58

clock-img

rakica82

pencil-img

786

Mini samo v vrt sem sadila, ni bil v krogu ampak enako kot klasična semena vrečka notri pa namesto semen 3 trakovi.

Lahko je blo naključje, meni je lani uspelo, letos bomo vidli kako bo

samo tako ,a že sadite? a ni malo zgodaj, lani smo še aprila meli sneg

ti si najlepša pesem življenja mojega...

clock-img

16.01.2014, 13:09

clock-img

mini86

pencil-img

6050

ma neeeeuser posted image user posted image

ne sadim še..sam si pa planiram pa počasi nabavljam..uživam skratka..user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem