cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sem mogoče noseča

clock-img

17.08.2016, 20:26

clock-img

elicaa

pencil-img

2

Ta cikel imam malo zmešan, ali pa se je kaj prijelo :) najprej me je presenetilo da so me že 9. dan cikla močno bolele prsi (bolečina je trajala ene 3 dni, nato se je čisto umirila, ponavadi se pojavi par dni pred M), danes so me spet začele zelo močno boleti, močne bolečine so se pojavile tudi v spodnjem delu trebuha, cuka, na trenutke zareže, enkrat na levi, drugič na desni strani. Do M imam še 9 dni, cikel je reden (na 29, 30 dni). Trebuh je tudi malo napet,čisto tak občutek ko da bi danes prišla M. Ponavadi se napihnjenost in krči pojavijo dan, dva prej.
Je imela katera podobne znake, ko je ugotovila da je noseča?

clock-img

21.08.2016, 13:54

clock-img

elicaa

pencil-img

2

danes me je presenetil še svetlo roza-rjavi madež , vsega skupaj dve kapljici, do M je pa še 4-5 dni. Bolečin v trebuhu že dva dni ni, zato me je zdej to malo šokiralo. Tudi bolečine v prsih so penehale, so pa še vedno bolj polne kot ponavadi. Tri dni mi je občasno slabo, danes je bil prisoten glavobol, pa hrana mi nekaj ne dišiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem